DOVEO JOJ DRUGU U KUĆU, PRŠTALO U KREVETU PRED KAMERAMA, POSLE NASTAO HAOS: Ovo su LJUBAVI o kojima poznati danas ĆUTE!
Foto: ATA Images

SRAMOTA IH JE

DOVEO JOJ DRUGU U KUĆU, PRŠTALO U KREVETU PRED KAMERAMA, POSLE NASTAO HAOS: Ovo su LJUBAVI o kojima poznati danas ĆUTE!

Stars -

Mnoge poznate ličnosti započele su svoje ljubavi u rijaliti programima, a to se nije slavno završilo.

Ovo su neki od njih:

Miki Đuričić i Aleksandra Stojković Džidža

U rijalitiju "Farma" 2013. godine njih dvoje su stupili u romansu, a ubrzo se sve završilo, kada je Miki pobegao. Učesnici su tvrdili da je otišao u naletu ljubomore jer je video pevačicu da iga na stolu trbušni ples, ali on to nije priznao. Jedne prilike je napustio splav kada je shvatio da i ona dolazi na žurku. Da stvar bude gora, Džidža po izlasku iz rijalitija nije želela da čuje za Mikija, čak je i rođendanski poklon psa, što joj je kupio vratila i istakla da su im se putevi razišli.

foto: Nemanja Nikolić

Marina Perazić i Ivan Fece Firči

Iako nikada nisu zvanično bili u braku, bivše zvezde Jugoslavije bili su predmet interesovanja javnosti naročito nakon rastanka kada su izneli sav prljav veš iz zajedničkog života. Iako imaju dve ćerke, koje su sada odrasle devojke, oni posle rastanka nisu prestali da vređaju jedno drugo. Oboje su učestvujući u različitim rijalitijima častili javnost detaljima iz zajedničkog života. On pričama da je ona sponzoruša kojoj nikada nije bilo dovoljno novca i da mu je otela decu, a ona da ju je fizički maltretrirao i kući doveo drugu ženu. Marina je u medijima pričala i da Firči ne plaća alimentaciju dok je on prepričavao njeno neprimereno ponašanje dok su živeli u Njujorku.

foto: Printscreen/Magazin IN

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović

Ljubomorne scene, psovke, suze, svađe i ogavne pretnje obeležili su njihov boravak na imanju u Lisovićima uz posesivne ispade i jednog i drugog, naročito kada je u rijaliti ušla Nemanjina bivša devojka balerina, ali i Milenin bivši Vlada Stanojević. I posle mnogo godina se prepričava svađa u kojoj je Nemanja tražio Mileni da mu pokaže tačnu tačku pored usne u koju ju je Stanojević poljubio. Posle dve godine zabavljanja okončali su burnu vezu koja ih je koštala i karijere jer su zbog neprimerenog ponašanja u rijalitiju udaljeni iz Grand produkcije, čije su bile zvezde.

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Kaja Ostojić i Skaj Vikler

Ljubav koja se dogodila između pevačice Kaje Ostojić i muzičara Đorđa Miljenović, mnogo poznatiji kao Skaj Vikler pre 12 godina, potpno je ostavila u šoku fanove i jednog i drugog. Brzinom kojom je planula, istom se i ugasila nakon samo nekoliko meseci, a oboje su se posle toga pravili da se ne poznaju. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju tokom rijaliti takmičenja VIP "Veliki brat", a ubrzo po završetku su se i rastali. Skaj Vikler nikada nije želeo da odgovara na pitanja o Kaji, otvoreno govoreći da ga ona ne zanima dok je na sličan način reagovala i ona, kada je ubrzo nakon raskida uslikan sa novom devojkom.

foto: Printscreen Youtube

Goga Sekulić i Ognjen Ivanović

VIP Veliki brat koji se emitovao 2007. godine iznedrio je romansu između folk pevačica Goge Sekulić i manekena Ognjena Ivanovića. Petodnevno prijateljstvo nastavjeno je masažama i zagrljajima, a onda odlaskom u tuš kabinu gde se pričalo da je pao prvi rijaliti intimni odnos te sezone dok su oni tvrdili da su samo prali veš.

"Sa Gogom neće, definitivno, biti ništa. Mislim da smo nas dvoje dva različita sveta. Ona će mi ostati u lepom sećanju, dobra je devojka, ali se razmimoilazimo u svemu. Bilo je lepo i meni i njoj, ali mi nismo simpatije", rekao je Ognjen svojevremeno.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: ATA Images

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track