POSLEDNJA JE NASTUPALA S KLJALJEM NARODNE MUZIKE Tea Tairović ne može da PREŽALI Šabanovu smrt: On mi je promenio ŽIVOT!
Foto: Damir Dervišagić

RADO GA SE SETI

POSLEDNJA JE NASTUPALA S KLJALJEM NARODNE MUZIKE Tea Tairović ne može da PREŽALI Šabanovu smrt: On mi je promenio ŽIVOT!

Stars -

Mladu pevačicu Tea Tairović poslednja je nastupila sa Šabanom Šaulićem, dan pre nego je legenda narodne muzike poginula u saobraćajnoj nesreći, sada se oglasila i priznaje da joj je Šaulić promenio život.

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Oni su 2017. godine snimili duetsku pesmu ''Otkad tebe znam'', koja je postala veliki hit. Tea priznaje da je Šabanu zahvalna na svemu jer joj je on bio talija na početku karijere.

"Pesma sa Šabanom Šaulićem mi je promenila život. Ja sam jedna od retkih pevačica koja je uspela sa snimi duet sa njim. Tu pesmu svi na mojim nastupima pevaju horski. Ima da ostane za sva vremena, pevači sanjaju o takvoj pesmi u karijeri, ja je imam. Užasavala sam se od priča da sam imala nešto sa njim, ne znam koji mozak je mogao takvu priču da iskonstruiše. Jedino što sam imala bilo je veliko poštovanje i pesma koja je ostala da bude moja lična karta", rekla nam je atraktivna Tea.

Kurir.rs / Alo / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track