OTKRIVAMO! Sofija uz pomoć astrologa upecala Luku, evo šta se sve dešavalo
Foto: Damir Dervišagić, EPA/Juan Carlos Hidalgo

Stars priča nedelje

OTKRIVAMO! Sofija uz pomoć astrologa upecala Luku, evo šta se sve dešavalo

Stars -

Nakon osam meseci turbulentne veze manekenka i fudbaler čekaju bebu i planiraju venčanje. Iako im mnogi nisu predviđali budućnost, opstali su, a Kurir Stars saznaje da iza svega stoji dobro razrađen plan plavokose lepotice

Otkako su pre osam meseci započeli svoju romansu,Sofija Milošević i Luka Jović doživeli su niz turbulentnih situacija koje im ipak nisu narušile skladan odnos. O njihovim nesporazumima i pomirenjima pisalo se po medijima, ali ipak, umesto kraha veze koji su im mnogi prognozirali, manekenka i fudbaler došli su do kulminacije emocija kada su nedavno saznali da će kroz šest meseci postati roditelji, pa uveliko prave planove o venčanju.

Iako se Sofija oglasila i preko društvene mreže podelila sa pratiocima srećne vesti da će postati majka, odlazak pred matičara trenutno im neizvesnim čini vanredno stanje u zemlji. Ali čim se situacija sa pandemijom stiša, njih dvoje će, kako saznajemo, upriličiti građansko i crkveno sklapanje braka, dok je još nepoznato da li će uopšte biti svadbenog veselja. Zasad se tačan datum važnog događaja drži pod velom tajne i to glavnim akterima naše priče uspeva pre svega jer buduća mlada želi da sve prođe u krugu porodice.

Najlepše je kad  su zajedno Sofijin bratanac odmah  je zavoleo Luku
Najlepše je kad su zajedno Sofijin bratanac odmah je zavoleo Lukufoto: Instagram

Upravo je ona, kako Kurir Stars saznaje, najzaslužnija da ova veza opstane. Naime, manekenka je u jednom trenutku odlučila da preuzme stvar u svoje ruke i konsultuje se sa astrologom za pomoć oko svakog sledećeg koraka u odnosu s Lukom. Uzimajući u obzir srećne planove koje trenutno prave, prognoza i saveti ovog stručnjaka bili su od koristi.

brižan tata Fudbaler je u  tazbinu poveo  i svog sina
brižan tata Fudbaler je u tazbinu poveo i svog sinafoto: Instagram

VREME ZA ZBLIŽAVANJE

A evo šta se sve dešavalo poslednjih nekoliko nedelja u vezi manekenke i fudbalera. Budući roditelji ih provode nerazdvojni i u krugu menekenkine porodice jer Lukini žive u Bosni. To je razlog što ona još nije upoznala porodicu budućeg supruga, dok je njega uveliko predstavila svojim roditeljima i užim članovima familije. O tome svedoči i niz fotografija koje je Sofija pre nekoliko dana postavila na svoj Instagram nalog, a koje idu u prilog činjenici da su njeni roditelji oduševljeni zetom, kao i manekenkin bratanac. Uz to, Luka je na ovo druženje poveo i svog sina kojeg je dobio iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević, a koji je u februaru napunio godinu dana.

Inače, vanredno stanje dobro je došlo sportisti da se maksimalno posveti Sofiji, o kojoj danonoćno brine i sa kojom smišlja ime za prvo zajedničko dete, kako su skoro saznali - sina.

Čim se sezona fudbala bude nastavila, zaljubljeni par planira da život nastavi u Madridu, gde Luka igra za čuveni Real, a do tada borave u njegovom stanu na Južnom bulevaru.

foto: Instagram

REZERVISANE SIMPATIJE

Uz to, i zvaničan odlazak Sofije u Lukinu rodnu Loznicu u Bosni i Hercegovini moraće da sačeka. Mada su povodom srećne i novonastale situacije obe porodice suzdržane od komentara, nije tako bilo kada se saznalo za vezu poznatog para. Fudbalerov otac Milan Jović u novembru prošle godine za Kurir Stars rekao je da će prihvatiti Sofiju za snaju, kao da je slutio razvoj događaja.

- Nikada se sinu nisam mešao u ljubavni život, pa ne bih ni sada. Od mene uvek ima podršku, kako za svoju profesionalnu karijeru, tako i za ljubav. Luka je pametan dečko, odlično zna šta radi i nikada ne pravi greške i promašaje u životu. Uvek ume da izabere. Kome se sviđa, sviđa mu se, kome se ne sviđa, ne mora ni da mu se sviđa. Svako ima svoj ukus, kao i pravo da misli šta hoće. Ja ne sumnjam u svog sina. Svako svoje hvali, ali ja se zaista ponosim njim. Sin mu je na prvom mestu. Svakodnevno zove da se raspita o njemu, viđa ga kad god ima priliku za to. Pa on mu je sve na svetu. Nije zato što je moj sin, ali Luka je zaista dobar dečko. Ima dobru dušu i pomaže svima. Srećan je kada su njegovi bliski ljudi srećni. Kao roditelj sam preponosan na njega, pa čak se i naši meštani ponose njim. Oni koji za njega imaju neke loše reči nisu mu ni do kolena - rekao je Milan.

foto: Instagram

Sam Luka se nikada javno nije izjasnio o svojoj izabranici, ali u fudbalskim krugovima se spekuliše da u početku nije imao visoko mišljenje o Sofiji. Naime, on je kolegama iz Crvene zvezde rekao da ne može da razume onog ko se bude oženio Miloševićevom. Ipak, njegov stav se očigledno promenio kada su se upoznali. Tome je kumovao fudbaler Nemanja Radonjić, kojeg je Sofija, kako je pisao Espreso.co.rs, zamolila da je poveže s Lukom. Nakon toga, manekenka i fudbaler počeli su da se dopisuju preko društvenih mreža. U početku veze Luka je insistirao na tome da se viđaju tajno, ali Sofija je uspela u nameri da se sazna za njihovu ljubav.

Slaba tačka fudbalera

I ONI SU SE OŽENILI MANEKENKAMA

foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva

Nije Luka Jović jedini fudbaler slab na lepotice. Tokom 2017. godine mediji su brujali o vanbračnoj aferi Aleksandra Kolarova i dizajnerke Kristine Mijačević, inače bivšeg modela. S druge strane, golman Partizana Vladimir Stojković iza sebe ima buran brak s manekenkom Bojanom Rajić. Venčali su se 2009. godine dok je Vladimir još bio član Crvene zvezde, a 2011. dobili su sina Lava. Ipak, u junu 2013. počeli su da se napadaju međusobno u medijima, ne štedeći optužbe jedno prema drugome, posle čega je Vladimir javnosti brzo pokazao novu devojku, takođe manekenku Dejanu Živković. Stojković se kasnije oženio Valentinom Paunović, s kojom je prošle godine dobio svoje treće dete.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić Foto: Damir Dervišagić, EPA/Juan Carlos Hidalgo

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja