ACA LUKAS I ĐORĐE DAVID ISPRIČALI KAKO SU SE UPOZNALI: Folker je nekad bio u ROK BENDU, a evo kako mu je PUKAO FILM!
Foto: Printscreen/Ami G

NIKO NIJE ZNAO

ACA LUKAS I ĐORĐE DAVID ISPRIČALI KAKO SU SE UPOZNALI: Folker je nekad bio u ROK BENDU, a evo kako mu je PUKAO FILM!

Stars -

Aca Lukas i Đorđe David dotakli su se priče o svom upoznavanju. Mnogi ne znaju da je Lukas bio član grupe "Viktorija", a Đorđe je izneo detalje.

"Zove me Viktorija i govori mi da je uradila album, da je Aca Lukas na klavijaturi. Acu tad vidim i svira klavijature, a peva fenomenalno. Sve tonske probe je on pevao. Aci je posle pukao film, počela je dezorganizacija. Počeli su priču koja se reflektovala na bend. Aca mi je rekao: "Pun mi je kofer, ovo mi je poslednja svirka sa Viktorijom", kazao je Đorđe, pa se Aca nadovezao:

foto: Printscreen/Ami G

"Snežana nam je bila kao majka. Svi smo imali jednu lepu priču u glavi, ali je taj čovek imao priču da smo Rolingtonsi. Došlo je do razilaženja i sa spoljnim svetom. Imao je ponašanja koja nisam mogao da shvatim. Bilo je to vreme ludo. Ja sam od moje majke prvi put čuo narodnjake, a meni je Mika Džeger bio idol života. U Negotinu sam razlupao hotel, po uzoru na Mika Džegera", rekao je Lukas."

"Ja sam shvatio da su rokeri kod kuće bebice, a ne žive rokenrol, samo nose duge kose", zaključio je pevač u emisiji "Ami Dži šou".

foto: Printscreen/Ami G

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Ami G

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja