ALEKSANDAR JE PROHODAO i SADA JE GOSPODAR PROSTORA! Prija i Filip su oko OVOGA u neprestanoj borbi, ali ON je GLAVNI!
Foto: ATA Images

istakla

ALEKSANDAR JE PROHODAO i SADA JE GOSPODAR PROSTORA! Prija i Filip su oko OVOGA u neprestanoj borbi, ali ON je GLAVNI!

Stars -

Aleksandra Prijović dosad, kaže, nije praznovala Međunarodni praznik rada, jer ga je uglavnom provodila - radno. Ove godine će, međutim, prvi put "povući ručnu" i mikrofon zameniti čašom dobrog vina, u dvorištu svoje porodične kuće na Bežanijskoj kosi.

Kako je dalje otkrila, sin Aleksandar je prohodao pa postao "gospodar prostora", a otkako se i rodio - svakako je šef njenog i Filipovog života.

Šta za tebe predstavlja 1. maj: Međunarodni praznik rada ili dan kada se odlazi na uranak i roštiljanje sa prijateljima i porodicom?

"Zavisi. Kada radim, onda Praznik rada, a kada sam slobodna, onda apsolutnog nerada (smeh). Ove godine uživam u ovom drugom."

Kako ocenjuješ položaj radnika u našoj zemlji?

Nije jednostavan odgovor na ovo pitanje, tačnije, nije jednostavno pitanje... Mislim da je vrlo važno da se radi, i da svako mora da radi za sebe i svoju porodicu. Vredni ljudi se ne boje ničega. Da li može bolje? Uvek, za sve nas može, ali važno je da se borimo."

Sa koliko godina si počela da radiš i na šta si potrošila svoj prvi honorar?

"Sa 15 godina sam imala svoj prvi nastup i osećala sam se jako ponosno. Sav novac sam dala svojoj porodici. Uživala sam u svakom momentu u kojem sam mogla da doprinesem kvalitetnijem i boljem životu u kući."

Da li si se ikada pokajala što si pevačica, i što, možda, nisi lekar?

"Nikad! U ovom poslu se osećam sigurno. To je ono što najbolje znam da radim. Mada, sada kad nam se sve ovo desilo sa koronavirusom, ili u trenutku kada vam je neko drag bolestan, uvek poželite da ste lekar i učinite sve da nekom pomognete. Veliko bravo za sve medicinske radnike koji se svaki dan i svaki sat bore da nam spasu ili sačuvaju živote."

Ko je u tvom domu glava kuće i čija je poslednja?

"Od trenutka kada se Aleksandar rodio, on je ne samo glava kuće već je šef naših života. On je naša najveća sreća i ljubav i tu ne bih ništa menjala. A čija je poslednja? Ako mislite na Filipa i mene, tu je borba neprestana (smeh)."

Šta je osnova za dobar i stabilan brak?

"Ljubav i poštovanje, mada ta dva obično idu zajedno. Bez toga zdrav brak ne postoji."

Kako vaspitavate sina? Da li ga usmeravate ili ga puštate da bude svoj?

"I da ga ne puštamo, on svakako radi šta želi. Baš danas je prohodao, tako da je sad gospodar prostora (smeh), a mi kao i svi roditelji, uživamo u svakom njegovom koraku."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track