Kafanski spektakl na Toxic TV najgledaniji na EX-Yu prostoru: Lukas grmeo sa krova Beograda za milione domova u svetu
Foto: Nemanja Nikolić

Kafanski spektakl na Toxic TV najgledaniji na EX-Yu prostoru: Lukas grmeo sa krova Beograda za milione domova u svetu

Stars -

Dve nedelje nakon što je pomerio muzičke granice koncertom na terasi, Aca Lukas zagrmeo je ponovo, ovoga puta sa krova sa koga se pruža najlepši pogled na panoramu Beograda, i muzikom uneo lepe emocije kako u ljude iz okolnih zgrada koji su ga slušali uživo, tako i posredstvom Toxic TV i aplikacije Arena Cloud u milione domova širom sveta u kojima se ljudi izolacijom bore protiv pandemije koronavirusa!

Najveća muzička zvezda današnjice priredila je neponovljivi muzički spektakl, otpevavši na koncertu koji je nazvao “Za svoju dušu” sve one pesme koje i sam naručuje i peva kada je u privatnom provodu.

“Pevali smo za doktore, policiju, sve ljude koji su ugroženi. Večeras pevamo za starije ljude. Pevamo za moju majku” rekao je Lukas na početku ovog nadasve intimnog i jedinstvenog događaja, da bi potom uz klavir otpevao “Te oči tvoje zelene” praćen orkestrom Borka Radivojevića, koji je još jednom pokazao zašto važi za najtraženiji i najuspešniji orkestar decenije u regionu.

Podršku na sceni mu je dala koleginica, legendarna folk pevačica Snežana Đurišić koju je Lukas najavio rečima: “Pozdravite primadonu narodne muzike”, nakon čega je ona otpevala “Pričaj mi pričaj”, i ostala kao podrška na sceni, pevajući svoje pesme ali i prateće vokale.

Osim Snežane, nekoliko pesama otpevala je i Olivera Cokić, koja je Aci ispunila muzičke želje.

Nizale su se pesme “Čija li si sada”, “Dobro veče izgubljena nado”, “Tajna”, “Oči jedne žene”, “Ovo je priča o nama”, i mnogi drugi vanvremenski hitovi, od kojih je svaki bio propraćen gromoglasnim ovacijama iz okolnih zgrada. Ponešen emocijama, iskren i otvoren kao i uvek, Lukas je u jednom trenutku poručio: “Pošto se borimo protiv ove pandemije i ne možemo izaći u kafanu, ja sam poželeo da kafanu donesem kod vas”.

Posle ovih reči, Lukas je nastavio da milione gledalaca koji su širom sveta sve ovo pratili ekskluzivno putem Toxic TV i Arena Cloud aplikacije vodi na neponovljivo muzičko putovanje po svim krajevima Srbije i regiona, oborivši pritom rekorde gledanosti, i ovenčavši se titulom najgledanije emisije u danu kod dijaspore bivše Jugoslavije a najmlađa televizija na Balkanu još jednom je pokazala da je u centru pažnje kada je zabava u pitanju.

Tokom spektakla koji je trajao više od dva sata, Lukas je otpevao neke od najvećih hitova u istoriji domaće muzike ali i mnoge svoje omiljene pesme drugih pevača, razgalivši srca svih onih koji su iz karantina ovo gledali ali i pokazavši još jednom da je muzika veliki saveznik u borbi protiv koronavirusa.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track