SPASLA ŽIVOT ČOVEKU KOJI JE HTEO DA SE UBIJE! Svi su videli njene GRUDI, a sada uživa na livadi iz Žikine dinastije
Foto: Printscreen

Povukla se iz javnog života

SPASLA ŽIVOT ČOVEKU KOJI JE HTEO DA SE UBIJE! Svi su videli njene GRUDI, a sada uživa na livadi iz Žikine dinastije

Stars -

Katarina Vučetic dospela je u javnost u julu 2007. godine, nakon što je spasila život čoveku koji je želeo da skoči sa Brankovog mosta. Katarina ga je ubedila da to ne čini, a on joj je pružio ruku i sišao sa ograde. Tada su joj svi aplaudirali, kao i tokom učešća u Survajveru gde se pokazala kao vešt učesnik. Jedna od scena koja je zauvek ostala upmaćena, jeste kada su Katarini tokom igre u "Survajveru" ispale - grudi. Svojevremeno se oprobala i kao voditeljka, a zatim se potpuno povukla iz javnog života.

Zgodna crnka, koja danas ima 37 godina, važila je za devojku za kojom muškarci gube glavu, a njeno srce pripalo je Darku Manojloviću, koji joj je deset godina pre toga bio najbolji prijatelj.

Trenutno odmara u rodnom Milutovcu, mestu odakle je potekla i došla u veliki grad.

foto: Printscreen

Prethodna dva meseca upravo je provela u rodnoj kući i dedovini, na čijem placu su snimljene scene iz čuvene Žikine dinastije. Naime scene kada Boba ide u vojsku pa se slavlje pravi u Milutovcu je zapravo dvorište Katarininih babe i dede. Ona je svojevremeno ispričala anegdotu kako su se njena baka i komšinica stalno svađale oko toga čije su guske bile u kadru kada Žika odvodi Daru u seno da vode ljubav. Danas, toliko godina kasnije, ona vanredno stanje provodi upravo na toj livadi uživajući u dražima netaknute prirode.

- Najteže mi je bilo nakon Survajvera da se naviknem na dušek i normalan krevet. Hrana ko hrana navalila sam na sve, sećam se da sam jela po sedam parčeta torte deset dana. Ali dušek, pa sigurno dobrih četrdset dana mi je trebalo. Često mi prija da odmorim na nekoj ravnoj prirodnoj površini, naravno nemaš uvek uslova za to. Ali kada se ukaže prilika još ako je ispod drveta gde ću zajedno s još nekim sanjati naše zajedničke snove onda je to za mene istinska i prava ljubav - napisala ja Katarina dok leži na travi na kojoj je svojevremeno Her Žika igrao kolo.

Uranak...??❤️??

A post shared by Katarina Vucetic (@grofica_di_milutovac) on

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track