NEKAD ZARAĐIVALA SAMO 50€, SADA HILJADE: Rada otkrila gde su joj otišle prve PARE! A onda sestri i ocu kupila ISTU STVAR
Foto: Damir Dervišagić

obezbedila ih

NEKAD ZARAĐIVALA SAMO 50€, SADA HILJADE: Rada otkrila gde su joj otišle prve PARE! A onda sestri i ocu kupila ISTU STVAR

Stars -

Rada Manojlović danas je jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica, koja za samo jedan nastup zaradi čak nekoliko hiljada evra. Međutim, nije uvek bilo tako.

Kada je tek počela da peva, kao tinejdžerka, zarađivala je znatno manji novac, a od prvog honorara koji je zaradila pevanjem rešila je da ispuni sebi tada veliku želju. Kasnije, od prvih većih para, obezbedila je sebe, a potom oca i sestru.

foto: Sonja Spasić

"Prvi honorar mi je bio oko 50 evra, nisam baš sigurna, tako nešto... Znam da sam imala 16 godina i da sam kupila Nokiju 3310, koju sam dugo želela i merkala (smeh). Kasnije, kada se završilo takmičenje u kojem sam bila, od prvih ozbiljnijih para koje sam zaradila kupila sam tati auto, onda sestri, pa sebi... Generalno, volim da usrećujem ljude koje volim i koji mi znače", prisetila se folkerka.

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track