turbulentan život

SPAVALA JE NA PARAMA, A ONDA JE SPAVALA U KUĆI PUNOJ PACOVA I BUĐI! Sve što mi je ostalo je POPILA, totalni BANKROT!

Stars -

Dunja Ilić, koja je davno okačila mikrofon o klin, digla je veliku prašinu kada je progovorila o periodu u kojem je živela na rubu egzistencije.

Budući da je poznato da je nekada bila vrlo imućna, njene prijatelje na Instagramu zanimalo je kako joj je izgledao život pre nego što je doživela bankrot, te je otvoreno odgovorila na škakljiva pitanja.

"Kakav ti je život bio dok si bila baš bogata? Da li si bila srećnija tad ili sad?", glasili je jedno od pitanja.

foto: Printscreen/Instagram

"Odvratan! Bila sam strogo kontrolisana, nikada nisam znala ko su mi prijatelji. Mnogo sam srećnija sada", priznala je Dunja, koja je potom uporedila period kada je imala mnogo novca i onaj o kojem je pre nekoliko dana otvoreno pričala na Instagramu, kada je sa porodicom živela u kući punoj buđi, sa pacovima.

"Najsrećnija sam bila u nekom periodu između, ne mogu da kažem da sam bila srećna kada smo bili siromašni jako. Bio je taj period izuzetno težak za mene finansijski. 2018-2019. godine sam zapala u neku srednju klasu u kojoj sam i sada, od tada sam najsrećnija".

Njene pratioce je takođe zanimalo šta je uradila s nasledstvom.

"To što je ostalo, a ostalo je vrlo, vrlo malo, ja sam popila i tako dalje. Totalni bankrot, pa sam morala iz tih g*vana da se vadim".

foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track