LEPA BRENA IMA DVOJNICU: Stefan zna da se PRERUŠI u koga kog poželi (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Mađioničar: Majstor transformacije oduševio estradu

LEPA BRENA IMA DVOJNICU: Stefan zna da se PRERUŠI u koga kog poželi (FOTO)

Stars -

Čini čuda: Vizažista iz Doboja Stefan Subotić talentovan je za pretvaranje u poznate ličnosti, a njegovim transformacijama oduševljena je i Kim Kardašijan, koja mu je lajkovala fotografiju

Lepa Brena, ali i mnoge druge pevačice dobile su svoju „dvojnicu“. Vizašista iz Doboja Stefan Subotić pravi je mađioničar jer zna da se transformiše u koga kod poželi.

foto: Privatna Arhiva

Nedavno je internetom počela da kruži fotografija Lepe Brene na kojoj zapravo nije ona. Međutim, nije jedino ova pevačica bila inspiracija samoukom šminkeru. Stefan se transformisao i u Elenu Kitić, Anu Nikolić, Senidu, Anastasiju Ražnatović, Maju Berović, ali i u Bali-bega, Kris Džener, Megan Foks, Morgana Frimena...

foto: Privatna arhiva

Samouk

Ovaj talentovani i samouki šminker ima 26 godina i studirao je grafički dizajn, a šminkanjem je počeo da se bavi sasvim slučajno. Pre deset godina drugarica ga je zamolila da je našminka, a kako mu dobro ide crtanje i tehnika senčenja, Stefan je shvatio da za ovaj posao ima talenta, pa mu se posvetio. Svoje umeće iskoristio je i otišao korak napred, te se usmerio i na transformacije pomoću mejkapa.

Njegovo prerušavanje mnoge ostavlja bez daha, a da mu se smeši svetska slava, govori i to što je Kim Kardašijan lično s njim kontaktirala. Ona je bila oduševljena kako se Stefan transformisao u njenu majku Kris Džener, lajkovala mu je fotografiju i podelila je na svom nalogu. Posle toga zvali su ga mnogi svetski mediji kako bi uradili intervju s njim, poput Sana i Dejli mejla.

foto: Privatna arhiva

Kao blizanci

Stefan sarađuje s mnogim domaćim javnim ličnostima, a rekao je da je radio i sa svetskim zvezdama, ne želeći da otkriva ko je u pitanju. Kaže da će ukoliko mu se ukaže prilika, rado prihvatiti da ode u Holivud.

Ovog puta Stefan je poželeo da bude Lepa Brena, a transformacija je izazvala mnogo pažnje. - Lepa Brena i ja. Bliznakinje ili? P. S. Čast mi je bila biti ona makar na dva sata - napisao je ispod fotke na kojoj je identičan našoj folkerki.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Lepom Brenom kako bi dala sud o svojoj dvojnici, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

foto: Privatna Arhiva

Težak posao Tri sata za jednu transformaciju

Jednom prilikom talentovani vizažista rekao je da taj posao nije nimalo lak. - Nije uopšte lako promeniti lični opis. Treba truda i vremena. Za jednu transformaciju mi u proseku treba oko tri sata. Po mom mišljenju, od svih mojih radova najdraži i najzahtevniji, a ujedno i najsličniji bio je Majkl Džekson.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track