PEVAČICA SE PODVRGLA TRETMANU: Katarina Grujić skida celulit posle izolacije
Foto: Damir Dervišagić

Prionula

PEVAČICA SE PODVRGLA TRETMANU: Katarina Grujić skida celulit posle izolacije

Stars -

Ne gubi vreme: Grujićeva je na Instagramu objavila video u donjem vešu, gde su joj sevnule butine, s kojih je rešila da se oslobodi „pomorandžine kore“

Katarina Grujić jedva je dočekala da se završi vanredno stanje, pa je odmah požurila u kozmetički salon.

Međutim, folk pevačica ne gubi vreme ni kad je reč o sređivanju tela, pa je odmah rešila posle karantina da se baci na eliminisanje celulita. Tako je Kaća objavila video na Instagramu u kome se donekle obnažila. Samo u donjem vešu, Grujićeva je pokazala kako se radi uspešan tretman, pa joj je sevnula i cela butina u video-klipu.

U vreme pandemije koronavirusa očigledno je da su se svi malo opustili, pa tako i zgodna zvezda „Granda“. Međutim, pevačica nije dozvolila da joj „pomorandžine“ naslage ostanu pred leto, a tokom tretmana je, sudeći prema snimku, bila odlično raspoložena.

Inače, Grujićeva se redovno podvrgava tretmanima za vitku figuru. Mediji su prošle godine pisali da je pevačica išla na skidanje sala upravo na butinama. Do vanrednog stanja navikli smo da je vidimo kompletno doteranu, ali se tokom izolacije osmelila i da nekoliko puta postavi na društvene mreže fotografije na kojima je bez šminke, čime je pobrala mnogo pozitivnih komentara.

No, kako se sve polako vraća u normalu, verujemo da će Kaća uskoro ponovo biti tip-top sređena.

N. M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja