MILJANA I MARIJA POSLE SKANDALA NIKAD BOLJE: A evo šta je sa Sinišom Kulićem i malim Željkom! Pobacali SVE KARTE NA STO!
Foto: Damir Dervišagić

izmirile se

MILJANA I MARIJA POSLE SKANDALA NIKAD BOLJE: A evo šta je sa Sinišom Kulićem i malim Željkom! Pobacali SVE KARTE NA STO!

Stars -

Bivše zadrugarke Miljana i Marija Kulić prethodnog dana izazvale su nevišenu dramu, kada su zbog verbalno zaratile pa, kako se navodi, zvale i policiju, a i Hitna je u jednom trenutku morala da interveniše. Međutim, sudeći po najnovijem lajv oglašavanju iz porodične kuće u Nišu - zavladao je mir i sve su nesuglasice uspele da "prepeglaju".

Tokom današnjeg dana majka i ćerka uključile su se uživo putem društvene mreže Instagram pa pokazale da uživaju zajedno u dvorištu kuće, a temperametna Miksi, nervozna zbog intervencije koju je imala te bolne rane od zuba ubrzo se povukla na spavanje. Malo pre toga, Marija je istakla kako njena ćerka više ne pije, što joj i donosi mir, budući da su na imanju u Šimanovcima najžešće rasprave imale upravo zbog toga

Naime, prema njenom mišljenju to "majka maloletnog deteta ne treba da koristi".

U nekoliko kadrova bio je "upecan" i otac Siniša u igri sa unukom Željkom, a novonastala harmonija svakako je obradovala sve njihove fanove.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Pulsonline/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja