NARAVNO DA MI JE MARIJA ČESTITALA ROĐENDAN! Džejla stavila tačku na šuškanja: A nekadašnja mentorka joj je OVO POŽELELA!
Foto: Instagram screenshot

detalji

NARAVNO DA MI JE MARIJA ČESTITALA ROĐENDAN! Džejla stavila tačku na šuškanja: A nekadašnja mentorka joj je OVO POŽELELA!

Stars -

Džejla Ramović pre nekoliko dana u porodičnom okruženju i kućnoj izolaciji proslavila je punoletstvo, a Marija Šerifović svakako joj je čestitala, te poželela zdravlje i sreću.

"Ništa se posebno nije promenilo. Možda bih više osetila u drugačijoj situaciji, a ovako sa 17 godina u kući, sutradan sa 18 ponovo u kući. Kada se kaže 'imam 18 godina', zvuči vau, ali zapravo sve je u suštini isto. Krenula sam na časove vožnje, to je novina", otkrila je ona.

Na pitanje da li joj znači to što sada može da uđe u svaki klub i što će moći da kupuje alkohol, ona kaže:

"Ja sam se često šalila: 'Ne mogu da uđem u klub, ali mogu da pevam', tako da tu neće biti neke promene. Alkohol neću kupovati, jer ga ne pijem", istakla je Džejla.

Pored Marije, nekadašnje mentorke u "Zvezdama Granda", i brojne druge kolege čestitale su joj divan dan.

"Čestitala mi je, naravno. Poželela mi je zdravlje i sreću, to je najvažnije. Mnogo mi je poruka stiglo za rođendan, potrudila sam se svima da odgovorim. Srećna sam i ponosna što se toliko ljudi javilo i poklonilo pažnju mom rođendanu", rekla je pevačica.

Ramovićeva inače nestrpljivo čeka da izađe iz karantina kako bi se vratia u regularne životne tokove, a samim tim nastavila da gradi pevačku karijeru.

"Jedva čekam da snimim neke super emisije i da nastavim potragu za novom pesmom", zaključila je ona.

foto: ĆInstagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track