Najnovije vesti

VERICA RAKOČEVIĆ PRE NEGO ŠTO JE POSTALA POZNATA RADILA NA ŠALTERU: Tu je upoznala prvog muža, ove detalje MALO KO ZNA!
Foto: ATA Images

NIJE POČELA KAO KREATORKA

VERICA RAKOČEVIĆ PRE NEGO ŠTO JE POSTALA POZNATA RADILA NA ŠALTERU: Tu je upoznala prvog muža, ove detalje MALO KO ZNA!

Stars

Verica Rakočević pre nego što je osvojila svet mode bavila se potpuno drugačijim zanimanjem.

Naime, njen prvi posao u životu bio je u aerodromu u kojem je bila zaposlena kao zemaljska stjuardesa. Tokom sedamdesetih godina, Verica je radila na jednom od šaltera, gde je overavala karte za brojne destinacije putnika, ali i članova posade koji su svakodnevno radili svoj posao.

foto: ATA Images

Nakon nekoliko godina, odlučila je da napusti ovaj posao i da pokrene sopstveni biznis i postane dizajnerka. Upravo na aerodromu je ugledala svog prvog supruga Borana Karamana koji je bio jedan od službenika "Jata". Ubrzo je nastavala velika ljubav iz koje se rodila njena najstarija ćerka Elena Karaman.

Međutim, Verica nikada nije krila da je uvek volela mlađe muškarce, a da se ljubav između nje i prvog supruga desila sasvim slučajno:

"Ljudi preskoče nekoliko stepenika, uskoče odmah u završnu fazu, nesvesni šta su u međuvremenu izgubili. I da, ne stidim se da priznam da sam uvek bila sa muškarcima mlađim od sebe. Ozbiljniji, stariji muškarci oženjeni su svojim karijerama. Muškarac mora da bude i lider i autoritet. A biti autoritet drugom autoritetu jako je teško. Zato se nisam interesovala za starije, niti oni za mene. Od prvog muža starija sam godinu dana, od drugog pet, a od jednog mog muškarca 15 godina. Moj mladi duh ne priznaje stereotipe", izjavila je jednom prilikom Verica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas, Foto: ATA Images

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...