TRUDNA SOFIJA ODLAZI U ŠPANIJU KOD POVREĐENOG LUKE? Manekenka pakuje kofere, a evo gde razmišlja da se PORODI!
Foto: Printscreen/Instagram

HOĆE DA BUDE UZ PARTNERA

TRUDNA SOFIJA ODLAZI U ŠPANIJU KOD POVREĐENOG LUKE? Manekenka pakuje kofere, a evo gde razmišlja da se PORODI!

Stars -

Sofija Milošević je navodno obavila sve preglede potrebne za trudnoću i dobila odobrenje doktora da putuje kako bi bila sa izabranikom.

Manekenka planira da uskoro otputuje u Španiju kako bi bila uz njega.

"Stalno su na vezi putem video-poziva, a društvo joj prave najbliži dok je u Beogradu. Ona će, čim se otvore granice i počnu letovi, otputovati za Španiju. Ona se zabrinula zbog njegove povrede, a Luka je ubeđuje da će biti dobro i da nema potrebe da se nervira, posebno zbog njenog trenutnog stanja. Stres i nervoza joj sada nisu potrebni dok je u drugom stanju. Luka je zasmejava, pokušavaju oboje da skrenu misli. Ono što mu je Sofija obećala je da će odmah po otvaranju granica spakovati kofere i doći kod njega", kaže izvor blizak manekenki i dodaje da je to bio neki plan i bez nezgode koja se dogodila fudbaleru, ali da je povreda ubrzala njen dolazak.

"Trdunoća lepo napreduje, a Sofija se ugojila sedam kilograma, mada se to na njoj ne vidi. Prošle su je mučnine i sada mnogo bolje funkcioniše", dodaje izvor.

foto: Printscreen

Prema rečima našeg izvora, za sve što joj treba tu su njena i Lukina porodica, a manekenkina rođaka sa decom često prespava kod nje.

"Pošto Lukina sestra Mila živi u Beogradu, ona je najčešće sa Sofijom u kontaktu i kada imaju vremena vide se. Dobro razumeju iako su dosta različite, ali se odlično slažu. Sofija dosta vremena provodi sa svojim sestrićima, za koje je vezana, ali i sa prijateljicama, što Sofiji koja voli da šeta posebno sada kada je lepo vreme izuzetno prija. Sofija obožava decu, da se igra sa njima i da im ugađa, pa je srećna što će za nekoliko meseci držati svoju bebu u naručju", objašnjava naš izvor i ističe da budući roditelji još uvek nisu odučili gde će se ona poroditi.

"Postoji opcija da to bude u Beogradu na privatnoj klinici, ali razmišlja i o Madridu. Volela bi da joj dete ima državljanstvo neke evropske metropole. Sve zavisi kako će odmicati trudnoća, ali i Lukina karijera. Mnogo je faktora o kojima trenutno razmišljaju. Luka jeste detinjast, ali je kao otac brižan, što je pokazao i prema sinu kojeg ima iz prethodne veze. Sofija je starija nekoliko godina, staloženija je, pa je to uticalo i na Luku", kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track