Kadrovi

SPOJILA LEPO I KORISNO: Anastasija snimila spot u vili svoje drugarice!

Stars -

O novom spotu Anastasije Ražnatović za singl "Promašena" već danima se piše i priča u javnosti. Sniman je na nekoliko lokacija, uglavnom u prirodi, ali ima segmenata koji su zabeleženi u luksuznoj vili, koja poseduje i bazen. Ta kuća pripada njenoj drugarici..

foto: FotoPrintscreenTwitter

Spot je sniman prethodnih nedelja, tokom pandemije koronavirusa, a objavljen je pre šest dana. Zbog cele situacije snimanje je trajalo duže nego što je uobičajeno, ali to Anastasiji nije teško palo. Ona je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko fotografija sa snimanja seta, između ostalog i one koje su nastale u kući i pored bazena, u koji je morala da uskoči obučena i obuvena.

foto: FotoPrintscreenTwitter

Inače, balada "Promašena" govori o ljubavnom brodolomu mlade devojke koja svog muškarca neizmerno voli, ali ga, ipak, gubi.

foto: FotoPrintscreenTwitter

- Otkako sam kročila u svet muzike, ljudi koji vole moje pesme tražili su da snimim baladu. Mislim da sam našla pravu, u kojoj može da se pronađe većina devojaka. Jedne večeri u Skoplju, dok sam snimala album, došla je Sara Milutinović i napisala ovu pesmu za samo jedan dan. Jednostavno ju je osetila, a meni se odmah svidela. Ušla sam u studio i snimila je iz prve - rekla je Anastasija nedavno.

I. E./ foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track