NATAŠA BEKVALAC PRVI PUT SE OGLASILA POSLE DRAME: Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah! A sad NAPOKON nešto lepo
Foto: Ata Image

iskrena

NATAŠA BEKVALAC PRVI PUT SE OGLASILA POSLE DRAME: Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah! A sad NAPOKON nešto lepo

Stars -

Nataša Bekvalac za vreme vanrednog stanja doživela je neprijatnost kada joj je nepoznati muškarac upao na salaš u Čeneju, u kom je provodila karantinske dane sa ćerkama Hanom i Katjom.

Na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku u kojoj je prokomentarisala karantin, ali i neke lepe stvari koje joj se događaju u poslednje vreme.

"Dugo mi je trebalo da se "odvežem" od ovog stanja, da počnem da komuniciram sa ljudima, da osetim slobodu unutar sebe, prigrlim svoje greške, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe, da zapevam na probi, sednem u auto, da se ne bojim! Čudan neki period, još jedna lekcija, vraćanje na put koji je jedini ispravan. Na put ljubavi", napisala je Nataša.

foto: Printscreen/Instagram

- Čim sam otpustila strah i udahnula slobodu, počele su da se dešavaju predivne konekcije, dobra energija, počela je ponovo da mi se dešava muzika. Polako ulazim u proces stvaranja albuma, radujem mu se kao da mi je prvi i jeste prvi! Ulazim kao nova, spremna za novo, kao da nikada do sada nisam to radila, kao da nemam iskustva, predivno je.

foto: ATA images

kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track