TANJA SAVIĆ ZAKUKALA ZBOG VIŠKA KILOGRAMA: Od sutra stavljam KATANAC na FRIŽIDER! Neću više jesti posle ponoći! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

HIT

TANJA SAVIĆ ZAKUKALA ZBOG VIŠKA KILOGRAMA: Od sutra stavljam KATANAC na FRIŽIDER! Neću više jesti posle ponoći! (FOTO)

Stars -

Višak slobodnog vremena, manjak obaveza i opuštena kućna atmosfera tokom vanrednog stanja uzeo je svoj danak, pa nisu pošteđene ni javne ličnosti. Tanja Savić požalila se da je nabacila nekoliko kilograma viška, ali joj to ne smeta naročito.

foto: Printscreen/Instagram

Pevačica, koja je karantin provela u rodnom Radincu kod roditelja, u poslednje vreme često komunicira sa svojim fanovima putem Instagrama, pa je podelila i svoj problem. Ona se slikala tokom šetnje Golubačkom tvrđavom i pitala pratioce da li imaju isti problem kao ona.

foto: Instagram

"Dragi moji, kako ste mi danas? Jeste li se i vi ugojili dok ste bili u izolaciji? U kakvom ste danas raspoloženju? Ljubim vas sve puno", napisala je ona ispod fotografija na kojima se zaista vidi da je nabacila višak kilograma.

foto: Instagram

Ipak, Tanji fanovi to nisu zamerili, već su joj rekli da im je lepa kakva god da je. "Volimo te takvu kakva jesi.I cekamo hitove.", jedan je od komentara. Pevačica se zahvalila svima na komplimentima, ali je rekla da će od sada da pazi šta jede.

foto: ATA Images

"Ma šta ću sada, moram da smršam kako god. Nema više glava u frižideru u dva ujutro. Od sutra katanac na frižider", napisala je Tanja.

Kurir.rs/ J. S. / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja