MILAN I DUŠICA POTROŠILI GRDNE PARE: Voditelji opustošili butike! (FOTO)
Foto: ATA Images

ne štede

MILAN I DUŠICA POTROŠILI GRDNE PARE: Voditelji opustošili butike! (FOTO)

Stars -

Dušica Jakovljević i Milan Milošević su pravi šopingholičari. Voditelji rijaliti šoua "Zadruga" izgleda da su jedva čekali da prorade tržni centri u prestonici, koji su dva meseca bili zatvoreni zbog pandemije koronavirusa, pa su odmah pohitali da obnove garderobu.

foto: Kurir
foto: Kurir

Paparaco Kurira im je bio za petama, pa smo ih krajem prošle nedelje uslikali kako pustoše butike. Dušicu su najviše interesovale cipele i tašne, dok je Milošević birao garderobu: trenerke, šortseve, majice, kačkete. I jedno i drugo su u kupovini proveli više od tri sata. Kada se sve sabere i oduzme, kese su im na kraju kupovine bile pune, a novčanici prazni.

foto: Kurir

- Zaboravila sam kako izgleda šopingovati, ovo mi je baš trebalo. Ništa bolje od toga kada sa ćerkom birate krpice, koje svakako možete da delite - rekla je Dušica kada smo je pozvali da nam kaže šta je sve kupila. I za Milana je dan u šopingu bio savršen.

foto: Kurir

- Potrošilo se dosta, ali nema veze. Važno je to da sam kupio sve što mi se sviđa i što mi lepo stoji. Šoping mi je baš dobro došao nakon dva meseca izolacije - poručio je Milošević.

Kurir.rs/ Lj. Stanišić/ Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track