VRATILA SE STAROM NAČINU ŽIVOTA: Ana Nikolić zatvara kafane!
Foto: Nemanja Nikolić

paparaco

VRATILA SE STAROM NAČINU ŽIVOTA: Ana Nikolić zatvara kafane!

Stars -

Nakon što je prošla pravu golgotu i mukotrpnu borbu da posle porođaja povrati vitku liniju, Ana Nikolić uživa u životu onako kako samo ona to ume i zna. U tom periodu se razvela od muža, repera Stefana Đurića Raste, i činilo se da je sasvim zapostavila društveni život, toliko da ni u kafanu nije privirila.

Sada je rešila da sve nadoknadi. Da je u top formi, videli smo još pre dva meseca, kad je premijerno na Instagramu pokazala vitke noge i zategnut stomak, a sada je to i proslavila.

foto: Nemanja Nikolić

Naime, ekipa Kurir Starsa jedne večeri Nikolićevoj je bila za petama. Svoj stan na Voždovcu napustila je nešto posle dvadeset časova. Vozač ju je odvezao u jedan poznati beogradski restoran. Došla je sama, a ubrzo joj se pridružio i šminker. Kako neposredno saznajemo, pevačica je odmah poručila vino, koje je pila celo veče. Bila je odlično raspoložena, ali i maksimalno sređena.

foto: Nemanja Nikolić

Prema rečima izvora koji se tom prilikom zadesio na licu mesta, čim je kročila u restoran, svi gosti su se okrenuli za njom. Doduše, lokal nije bio pun jer očito još vlada strah zbog koronavirusa, ali to malo posetilaca bacilo je oko na pevačicu i odmerilo je od glave do pete. A ona nikad bolje nije izgledala i to je rešila da proslavi. Sedela je i pila, malo zamezila, i poslednja napustila restoran posle četiri i po sata! Vozač ju je strpljivo čekao i odvezao kući.

foto: Naslovna

Ljiljana Stanišić/ foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track