KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O JELENI I SLOBI! Ona je stalno tu, dolazi džipom, a on i tad ne propušta odlazak U SOLARIJUM!
Foto: Damir Dervišagić

opa

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O JELENI I SLOBI! Ona je stalno tu, dolazi džipom, a on i tad ne propušta odlazak U SOLARIJUM!

Stars -

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović baš uživaju u vezi. Sad su se, kako se navodi, toliko opustili da se i ljube pred komšijama i ne mare za znatiželjne poglede.

Njeni mališani, prema rečima tog komšiluka, pevača obožavaju.

"Jelena je stalno kod Slobe u stanu, dolazi sa decom. Zaista je ljubazna i prijatna, deluje da se odlično slažu, ni tokom perioda izolacije se nisu razdvajali, često smo ih sretali zajedno, oboje se jave. Slobu Jelenina deca obožavaju, ona je brižna majka, a i on je sjajan prema njima. Izvede ih na igralište ispred zgrade pa tu nađu neku zanimaciju, igraju košarku ili neku igru. Njih četvoro deluju kao jedna mala porodica. Pričalo se i da će se pevač iseliti iz našeg kraja jer živi u jednosobnom stanu, a kada mu devojka sa dečicom dođe puno ih je, međutim za sada su i dalje tu. Uveseljavao nas je tokom izolacije, uveče oko 11 časova počne da peva, cela zgrada ga čuje, ali ima divan glas", tvrdi komšinica.

Takođe, oni znaju da luks auto koji Radanović vozi zapravo nije u njegovom vlasništvu:

"Jelena uvek dolazi svojim džipom, dok Sloba ima taj BMW. Međutim, auto nije njegov! Prijatelj mu drži rentakar, i da li mu Radanović plaća ili ne, ko zna, ali od njega uzima te skupocene automobile koje vozi. Zapravo nisu u njegovom vlasništvu, samo su iznajmljeni."

Slobina komšinica otkrila je i da se pevač ne libi da ugodi dragoj, te da često odlazi u kupovinu.

"Gotovo svakodnevno Sloba ide u nabavku, svrati do radnje i pijace, pazi da im ništa ne nedostaje, kući nosi pune kese. A pazi on i na sebe, tako da ga često sretnem kako odlazi u solarijum. Malo se ugojio, ali boja za leto mu neće nedostajati", kaže ona.

foto: ATA Images

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track