ŽENE SU UBIJANE, SPALJIVANE NA LOMAČI! Elena Karić ŠOKIRALA sve novom OBJAVOM, a za prolivanje KRVI okrivila NJIH!
Foto: Printscreen/Instagram

novo kontraverzno zapažanje

ŽENE SU UBIJANE, SPALJIVANE NA LOMAČI! Elena Karić ŠOKIRALA sve novom OBJAVOM, a za prolivanje KRVI okrivila NJIH!

Stars -

Elena Karaman Karić aktivna je na društvenim mrežama gde pokazuje rituale koje sprovodi na svom imanju ili na dalekim putovanjima.

Nedavno je podelila i svoj ritual sa menstrualnom krvi, čime je šokirala domaću javnost. Nije joj strano ni gatanje i praznovanje paganskih praznika.

Elena, iznova i iznova, vrši svoju versku borbu, koja u propagira ženski princip i vraćanje prirodi. U najnovijoj objavi na socijalnoj mreži Instagram dizajnerka je potsetila na nepravde i izmene tokom istorije:

"Nekada davno, žene su ubijane zbog pravljenja napitaka od bilja. Nekada su mudre žene spaljivane na lomači zbog poznavanja Zemaljske mudrosti. Nekada je bio greh biti seksualan, okupljati se u grupama ili šetati samostalno. Smatrano je grehom pomagati ženama prilikom porođaja i lečiti se biljkama i prirodnim sredstvima. Nadam se da se zatvara krug noćne more u trajanju od 5000 godina, ere ratova, mučenja, masakra i ludačkog ega pokrenutog od strane muških bogova", istakla je Elena.

"Moramo obnoviti ljudsku vrstu i preispitati istoriju, postaviti izostavljene stvari na svoje mesto: Zemlju, telo (sveta sektualnost), ženstvenost i nesvesno", zaključila je kontroverzna dizajnerka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track