ĆERKA SAŠE POPOVIĆA NE POJAVLJUJE SE ČESTO U JAVNOSTI! Slava je ne mami, a evo šta poznati otac govori o njoj!
Foto: Damir Dervišagić

PONOSAN

ĆERKA SAŠE POPOVIĆA NE POJAVLJUJE SE ČESTO U JAVNOSTI! Slava je ne mami, a evo šta poznati otac govori o njoj!

Stars -

Aleksandru Popović, ćerku Saše Popovića, slava i šou-biznis uopšte ne zanimaju. Ona se čak i ne pojavljuje često sa roditeljima na događajima i, kako kaže njen poznati tata, "živi jedan lep privatan život".

Koliko se razlikuje od većine posebno dokazuje i to da punosletstvo nije želela da organizuje glamurozno, niti sa prevelikim brojem ljudi, o čemu je Saša jednom prilikom i progovorio javno.

"Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče", rekao je tada Saša.

foto: Printscreen Paparaco lov

Popović je, inače, prihvatio i Suzaninog sina Danijela kao svoje dete. On je završio studije tonske režije u Sloveniji i već godinama radi u "Grandu". Popović i Suzana su presrećni zbog činjenice da deca žele da ostanu u Srbiji, te da su izrazili želju da jednog dana žive blizu njih na Bežanijskoj kosi.

Koliko je ne interesuje popularnost govori i činjenica da se nigde ne pojavljuje sa roditeljima, a u medijima postoji svega nekoliko njenih fotki.

"Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima svoju najbolju drugaricu Kaću i jedan lep privatan život, za koji uvek kaže da želi takav i da ostane", ispričao je Popović jednom prilikom.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track