Ekskluzivno

KURIR NA SNIMANJU OMILJENOG KVIZA: Ekipa je ponovo na okupu, Kristina se vratila u Slagalicu!

Stars -

Posle 11 meseci pauze Kristina Radenković vratila se u najpopularniji i najdugovečniji kviz "Slagalica". Ekipa RTS, s kojom godinama radi, spremna i sa oduševljenjem ju je dočekala u studiju na Košutnjaku, kao i njena koleginica i prijateljica Marija Veljković. Od početka juna Kristina će gledaocima "Slagalice" ponovo poželeti dobro veče, a mi smo imali priliku da premijerno vidimo kako će ona izgledati u staroj ulozi.

- U dogovoru sa nadređenima došli smo do zaključka da je najbolje da prvo završim sezonu kviza "Stigni me ako znaš", pa da se onda vratim u "Slagalicu". Bilo bi previše da me ima u dva kviza, ne znam nijednog voditelja koji je istovremeno radio na dva projekta istog tipa.

foto: Tamara Trajković

Nakon ovog objašnjenja pošli smo s Kristinom u garderober u Košutnjaku. Na sve strane su bile odevne kombinacije, sigurno bi mnoge žene dugo birale, ali ne i ona. Lako i brzo je odabrala u čemu će pred kamere. Bela bluza bila je njen izbor. I sa šminkom je isto tako. Najviše voli kada sama sebi nanese mejkap i to traje svega nekoliko minuta, u šta smo se uverili dok smo je posmatrali pred velikim ogledalom.

foto: Tamara Trajković

Kada se sredila, bila je spremna da izađe pred kamere. Usput smo se uverili da se o takmičarima vodi izuzetno računa. Niko ih ne uznemirava, pre snimanja su u posebnim prostorijama jer im treba koncentracija. Kada ih šminkeri srede, onda zauzimaju svoja mesta. Ovoga puta u pitanju su dve dame.

foto: Kurir

- Tiha je atmosfera, kamerna, kakav je i sam kviz. Vodi se računa da takmičari budu koncentrisani. Ukoliko im ne prija preterana komunikacija, trudim se da ih toliko ne čačkam. Znam da im nije svejedno - priča voditeljka i objašnjava nam da u studiju ima pet kamera, isto toliko snimatelja, u režiji je deset ljudi i svi oni se trude da ne deranžiraju takmičare jer je akcenat na njima. Kad bi se kojim slučajem zamenile uloge, Kristina kaže da nije sigurna da bi se dobro snašla kao takmičar "Slagalice".

foto: Kurir

- Mislim da bi me trema pojela. Ne znam ni da li bih uspela da rešim moju omiljenu igru "Skočko" - priča nam Radenkovićeva dok se pozdravlja s producentom kviza i dogovara se o poslednjim detaljima pred snimanje. Potom je usledio ulazak u studio, gde je već sve bilo spremno. Takmičarke su bile smirene i staložene, sedele su u stolicama i sa osmehom pozirale našem foto-reporteru, zajedno sa Kristinom i Marijom, koja je prethodno snimila jednu epizodu "Slagalice". Ubrzo su iz režije javili da su spremni za početak.

foto: Tamara Trajković

- Dobro veče, počinje još jedna "Slagalica". Gledamo večeras još jedan ženski duel, ovo je njihov drugi susret. Na plavoj poziciji večeras je... - najavila je Kristina takmičare, a mi smo ipak morali da napustimo studio kako ih ne bismo ometali.

+ Ćerka neće da me gleda na TV

Kristina nam je otkrila i da njena ćerka nikada ne gleda svoju mamu na televiziji, iako je već dovoljno velika. - Okrećem joj glavu, govorim: "Vidi mama", ali ne obraća pažnju. Ali teta Maru uvek vidi (smeh). Ne znam da li joj je neprijatno ili čudno što sam ja na televiziji, ali nijednu epizodu "Stigni me ako znaš", kao ni "Slagalicu" nije pogledala, samo kada Marija (Veljković, prim. aut.) vodi - kaže ona i napominje da uživa u ulozi majke.

Ivan Ercegovčević/ foto: Tamara Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track