NAPUSTILA STUDIJE I UDALA SE ZA 30 GODINA STARIJEG PEVAČA: Rodila sina i ćerku, pa doživela uspeh o kom nije ni SANJALA!
Foto: Damir Dervišagić

HIT

NAPUSTILA STUDIJE I UDALA SE ZA 30 GODINA STARIJEG PEVAČA: Rodila sina i ćerku, pa doživela uspeh o kom nije ni SANJALA!

Stars -

Naime, lepa Melina Džinović, supruga pevača Harisa Džinovića, danas je jedna od najuspešnijih kreatorki na našim prostorima, a njene modele nosile su brojne javne ličnosti. Kao apsolvent prekinula studije i udala se za tri decenije starijeg pevača Harisa, a posle toga pokrenula i vlastiti modni brend.

foto: Vladimir Šporčić

Kako je jednom prilikom istakla, Harisa je upoznala slučajno, a ljubav je brzo planula.

- Nas dvoje smo dvadeset četiri sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovek, valja me ispratiti, zahtevan sam, ali nisam znao da postoji u meni deo plastelina koji se može oblikovati - rekao je pevač jednom prilikom.

Melina je 2004. godine rodila sina Kana, a dve godine kasnije ćerku Đinu. Tek kada su deca porasla odlučila je da se posveti karijeri, a postigla je i ogroman uspeh, te su i holivudske zvezde čule za njen talenat.

foto: Damir Dervišagić

Prvi korak je napravila upravo u Parizu 2010. godine, gde je održala svoju prvu modnu reviju. Nakon toga dobila je priliku da svoje kreacije predstavi ljubiteljima mode u Milanu, Majamiju i Sao Paolu.

Zahvaljujući tome, počele su da stižu ponude za saradnju sa velikim zvezdama. Poznato je da je jedna od obožavateljki njenih kreacija pevačica i glumica Dženifer Lopez, koja je u nekoliko navrata nosila Melinine haljine.Pored nje tu su i druge holivudske zvezde koje su ponele Melinine kreacije, a među njima su Paris Hilton, Šeron Stoun, Kejt Bekinsejl ii mnoge druge.

Kurir.rs / Srbija Danas / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja