Najnovije vesti

KRISTIJAN BRUTALNO ODGOVORIO O NAPADIMA U BOLNICI: Skinite mi se sa GRBAČE, sve je počelo kad sam imao KOKSAKI
Foto: Dragan Kadić

Žestoko

KRISTIJAN BRUTALNO ODGOVORIO O NAPADIMA U BOLNICI: Skinite mi se sa GRBAČE, sve je počelo kad sam imao KOKSAKI

Stars

Kristijan Golubović, koji je nedavno izašao iz zatvora posle osam godina i odah potpisao ugovor o ulasku u rijaliti, odgovorio je na društvenoj mreži na prozivke da je poznanika preko reda odveo kod lekara

On je prvo objasnio da je sve počelo kada je imao koksaki virus i kada je upoznao pojedino medicinsko osoblje, s kojim se, kako kaže, ovog puta samo slikao i nije od njih tražio vezu.

foto: Damir Dervišagić, screenshot Pink tv

"Ovaj put je najgore. Kada iz najnormalnijih i osnovnih ljudskih potreba, sa legalno overenim uputom u specijalističku bolnicu, povedete oca svog dobrog i velikog prijatelja sa dalekog juga Srbije uz prisustvo jako brižne ćerke i sina (a ne nekih mafijaša) našli su se najogavniji hejteri klevetaši da izvrnu priču o jednom običnom slučaju humanog spasavanja zdravlja, čak i života (baš u ovom slučaju) i serviraju narodu kojekakve gnusne laži koje nemaju nikakve veze sa istinom, te kažu: "Kristijan je preko veze ubacio nekog svog i time ponizio druge pacijente koji su pošteno čekali na svoj red za prijem i pregled kod lekara!". Au bogati? Do juče narko diler i robijaš ima toliki legitimitet da dobije toliku privilegiju i "ubacuje svoje ljude" u tu bolnicu s tim da navedenog doktora niti zna, niti poznaje, pa narode pitam vas da li je to moguće?", počeo je sa objašnjenjem Golubović.

- U mom slučaju i kada činim najhumanija dela za ljude ili životinje - a to je, složićete se, spasavanje njihovog zdravlja i života, uvek se aktiviraju neki zlonamerni maloumnici da zlom i lažima unakarade tako veliku i važnu stvar, obavezu svakog iole normalnog čoveka. Pa u ovom slučaju vidno mešaju i politiku, kako bi preko strašnog kriminalca (mene) blatili svoje političke neistomišljenike? Dokle ide gad u svojim gnusnim izmišljotinama, kada mu ni ljudski život rođenih osoba nije važna da postigne, minimalne, nazovimo ih, političke poene? Sačuvaj me ti bože!" pita se Kristijan.

"Da, tačno je ovo. Nespavajući celu noć, jako zabrinut za život oca svog dobrog prijatelja sam odlučio da ga lično dovedem u najbolju kliniku za vaskularne bolesti sa uputom koji je legitimnim putem izdat iz opšte bolnice sa juga Srbije. Prošavši sve obavezne procedure ispred same bolnice u koju nisam mogao kao civil da uđem nikako, zamolio sam obezbeđenje klinike da nam posude invalidska kolica jer se čovek osećao jako loše i nije mogao da se kreće pomoću štaka. Njegova brižna ćerka je priložila svu potrebnu dokumentaciju o hitnom prijemu pacijenta kome je život u velikoj opasnosti. Tokom kraćeg pregleda i duže procedure hitnog prijema u bolnicu, ja sam sreo mnoge lekare i medicinsko osoblje koje sam davno sreo. Sa nekim od njih sam se slikao i pozdravio, a dotičnog doktora ne poznajem (sem iz priča sa televizije). Dakle, potpuna neistina je da sam ja nekoga svoga, preko nekoga moga ubacio preko reda u kliniku. Zato hejteri, zlonamernici, retardirane osobe, skinite mi se više sa grbače i ne mešajte ljude koje ne poznajem u vaše političke igrice, da se ne bih ozbiljno naljutio na nekog od vas", završio je veoma ljuto Golubović.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...