Najnovije vesti

DOK SU MI LEKARI SPASAVALI ŽIVOT, SAMO SAM GLEDALA U TEBE: Goca Tržan emotivnom objavom RASPLAKALA pratioce!
Foto: Printscreen/Instagram

POVEZANOST

DOK SU MI LEKARI SPASAVALI ŽIVOT, SAMO SAM GLEDALA U TEBE: Goca Tržan emotivnom objavom RASPLAKALA pratioce!

Stars

Goca Tržan raznežila je svoje pratioce emotivnom porukom posvećenoj ćerki Leni, koja je danas napunila 13 godina. Pevačica je objavila zajedničke slike sa naslednicom i napisala šta joj sve želi. 

foto: Vladimir Šporčić

Goca je otkrila i da joj je nakon porođaja život bio ugrožen i da su se lekari borili da je spase, ali nju to nije zanimalo jer je milsila samo na ćerku. 

" Pre 13 godina tačno sam se u ovo vreme spremala da te donesem na svet, bila si mirna i nije ti se bas žurilo, i tek u 20:05 sam prvi put čula tvoj glas i videla tvoje oči. Zaplakala si samo dva puta, promuklo, onda su te stavili pored mene i samo si me gledala... Nisam osećala ni bol, ni strah što su se lekari uspaničili oko mene da mi spasu život, samo sam gledala u tebe sa osećanjem pripadanja. Isto tako te gledam i danas, sa ponosom, s ljubavlju, ponekad sa zebnjom da nešto ne radim kako treba... I grešiću, sigurno. Jedino u šta sam sigurna je da ću te zauvek voleti, da ćeš biti moja najveća radost i najveći bol, da će me svaki tvoj zagrljaj činiti najsrećnijom u univerzumu. Draga moja Leno, srećan rođendan, dobrodošla u tinejdžersko doba, budi nam zdrava i srećna, oprezna, a ipak puna života i ljubavi za druge... Znaj da si moja do kraja vremena, da je tvoje srce kucalo ispod mog i zato smo zauvek povezane i u radosti i u bolu. Voli te tvoja majka", napisala je Goca. 

Njeni pratioci bili su oduševljeni porukom, pa su neki rekli da ih je pevačica rasplakala.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/ Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...