MNOGO SE MUČILA, A SVE JE BILO GOTOVO ZA MESEC DANA! Zoranahh je OVAJ dan NAJTUŽNIJI u životu i sve rasplakala SLIKOM
Foto: Printscreen/Instagram

Tužna

MNOGO SE MUČILA, A SVE JE BILO GOTOVO ZA MESEC DANA! Zoranahh je OVAJ dan NAJTUŽNIJI u životu i sve rasplakala SLIKOM

Stars -

Influenserka Zorana Jovanović Zorannah pre pet godina ostala je bez majke Vesne, koja se borila sa teškom bolešću. Kako je tada Zorana izjavila, ona je znala da će se to desiti, a agonija je trajala mesec dana.

"Mama je bila bolesna i najgore u svemu tome je bilo čekanje. Kada znaš šta će da se dogodi i bukvalno čekaš da ti jave. Mislim da je sve posle toga ''lakše''. Ona se mnogo mučila, ali sve je bilo gotovo za nekih mesec dana. Ja sam neko ko je po prirodi izuzetno jak, a i kad nisam, tu stranu nikome ne pokazujem. Jednostavno, u tim trenucima samo želiš da sve bude gotovo. Ko nije prošao kroz to da mu je bliska osoba u tom stanju, ne može ništa da mi kaže, jer kada uđeš u sobu kod žene koja ti je 25 godina najveća podrška, a ona te ne prepozna, jednostavno ne želiš to više. Želiš da ti ostane u sećanju kao zdrava, nasmejana i lepa mama, a ne to što u tim momentima vidiš. Sada kada sam prošla kroz dva gubitka - jedan iznenadni, kada mi je tata umro, i drugi, očekivani, moram da priznam da je moj otac bio jedan srećan čovek", - izjavila je svojevremeno Zorana.

Zorana se na petu godišnjicu smrti prisetila majke, te je objavila fotografije iz njenog detinjstva sa njom, uz emotivnu poruku.

"Pet godina bez tebe", napisala je Zorana.

5 years without you ?

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track