DANAS JE TEŠKO NAĆI PRAVOG, JAKOG MUŠKARCA! Kaća Grujić rekla da ima simpatiju, pa OTKRILA da li bi se vratila BIVŠEM
Foto: Damir Dervišagić

džaba slava i moć ako nema ljubavi

DANAS JE TEŠKO NAĆI PRAVOG, JAKOG MUŠKARCA! Kaća Grujić rekla da ima simpatiju, pa OTKRILA da li bi se vratila BIVŠEM

Stars -

Pevačica Katarina Grujić je otkrila da ima simpatiju, ali ne i dečka, te da je ovih dana posvećena karijeri i nada se da neće morati da spusti cenu nastupa zbog pandemije koja je koncerte i veća okupljanja stavila na čekanje.

foto: Damir Dervišagić

Katarina Grujić otkriva da bi rado pomogla kolegama koji su usled pandemije korona virusa zapali u finansijsku krizu, kao i to da je i dalje emotivno slobodna, te da zasad ostaje da živi u porodičnom domu.

Katarina se već dva meseca ne druži na nastupima sa svojom publikom i priznaje da se toga uželela.

"Naravno! Pre svega zbog publike i te energije koju stvaramo na mojim koncertima! Svakodnevno dobijam poruke od ljudi širom Srbije, regiona i Evrope sa istim pitanjem: “Kada se ponovo družimo?”

foto: Damir Dervišagić

Pojedine tvoje kolege se žale da im je otkazan veliki broj nastupa i da su u velikom minusu. Koliko si ti u minusu?

"Korona je uzdrmala sve profesije i verujem da nikome nije lako. Nisam od onih koji kukaju. Vredno sam radila godinama, svaki vikend, neretko i radnim danima, tako da sam uspela da se organizujem da normalno funkcionišem i ne osetim krizu. Tu su i moji roditelji, koji su uvek uz sestru i mene.

Kaća je naglasila da je danas teško naći pravog muškarca, kao i to da li ona ima nekoga.

"Danas je teško naći pravog, jakog muškarca! Posebno ženama koje imaju uspešne karijere, stoje čvrsto na nogama i nezavisne su. No, ja nadu nikada nisam gubila! Znam da je tu onaj pravi. Jer, džaba i novac i slava i moć, ako ne postoji ljubav i osoba koja će vas pratiti i biti uz vas! Postoji simpatija, ne dečko! I tako mi zasad prija."

Otkrila da li se čula sa nekim bivšim momkom.

"U mom slučaju bivši su zauvek bivši i tu nema popravke. Tako da nema te korone koja će me na bilo koji način spojiti sa nekim ko je deo moje prošlosti! Moj moto je da hrabro koračam napred i nikada se ne osvrćem iza sebe."

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track