ANA NIKOLIĆ MORALA DA SPUSTI CENE NASTUPA: Tražila 15.000 evra, pa snizila na 12.000!
Foto: Instagram

precenila sebe

ANA NIKOLIĆ MORALA DA SPUSTI CENE NASTUPA: Tražila 15.000 evra, pa snizila na 12.000!

Stars -

Ana Nikolić morala je da spusti cenu nastupa sa 15.000 na 12.000 evra zbog slabog interesovanja nakon pandemije koronavirusa, saznaje Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica je sa svojim menadžerima pre početka vanrednog stanja napravila plan za nastupe i već su počeli sa zakazivanjem termina širom regiona, kao i u inostranstvu. Cena za jednu tezgu bila je neverovatnih 15.000 evra, što i jeste bila njena realna vrednost na tržištu.

foto: Printscreen/Ami G

Međutim, posle koronavirusa došlo je do promena u svim sferama privrede, pa tako i u muzičkoj industriji. Opala je potražnja za nastupima poznatih pevača jer klubovi moraju da smanje kapacitet publike, pa je tako moralo da dođe i do korekcije cena. Ana je, kako saznajemo, htela da zadrži istu visinu honorara i nakon vanrednog stanja, pa je u početku vlasnicima klubova preko svoji menadžera poručivala da neće spustiti honorar.

Međutim, kad je uočila da interesovanje za nju opada, shvatila je da mora da koriguje zahteve, pa sada za jedan nastup traži 12.000 evra. Kako saznajemo, Ana sada već ima nekoliko dogovorenih nastupa i nada se da će tokom leta uspeti da ostvari cilj i poveća cenu svojih tezgi. Nikolićeva nije odgovarala na naše pozive.

foto: Damir Dervišagić

I. E./ foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track