BILJANA TIPSAREVIĆ JE U NAJSTROŽOJ TAJNOSTI NAPUSTILA PORODILIŠTE! A evo i zašto: Ovako je TAČNO protekao taj dan!
Foto: Damir Dervišagić

saznajemo

BILJANA TIPSAREVIĆ JE U NAJSTROŽOJ TAJNOSTI NAPUSTILA PORODILIŠTE! A evo i zašto: Ovako je TAČNO protekao taj dan!

Stars -

Biljana i Janko Tipsarević pre pet dana ponovo su se ostvarili u ulozi roditelja, a pre dva ponosni otac došao je po svog naslednika i suprugu u porodilište, pa ih odveo kući u strogoj tajnosti. Kako se navodi, dizajnerka je u poslednji čas donela odluku da kako zna i ume izbegne sve paparaco fotografe, medije, te na miru ode svojoj kući.

Po Biljanu i sina je, pravo s teniskih terena, u šorcu i majici došao Janko, a onda i Biljanina sestra Jovana. Parkirali su se tik ispred ulaza, a onda je porodilja sa svojim naslednikom izašla i otišli su kući.

Dok je bila u porodilištu, takođe se pobrinula za svoj i bebin mir.

"Tražila je da u apartmanu bude sama, da je niko ne uznemirava, da se posebno obrati pažnja na novinare i paparace, te da se o njenom stanju i izlasku iz bolnice ne daju nikakve informacije", tvrdi izvor.

Kako se navodi, Tipsarević je za Biljanin porođaj iskeširao 3.000 evra. Ona se porodila prirodnim putem, beba je dobila najviše ocene i sve je proteklo u najboljem redu. Biljana i Janko već imaju i ćerku Emili, koju je dizajnerka donela na svet pre sedam godina kada se porodila u jednoj državnoj klinici u Novom Sadu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track