Najnovije vesti

KIJA KOCKAR BESNA NA BIVŠEG MUŽA! Nema šta on meni da čestita rođendan, on je PSIHO koji me UHODI!
Foto: Damir Dervišagić

TENZIJA

KIJA KOCKAR BESNA NA BIVŠEG MUŽA! Nema šta on meni da čestita rođendan, on je PSIHO koji me UHODI!

Stars

Kija Kockar smatra da je bivši muž Slobodan Radanović uhodi na društvenim mrežama! Podsetimo, pevač se u utorak uveče uključio na lajv kod zajedničkog prijatelja koji je snimao njenu rođendansku proslavu. Pobednica "Zadruge" kaže da joj nekadašnji suprug nije čestitao divan dan i da joj nije jasno zašto je prati i minira na mrežama.

"Videla sam fotografiju da je pratio lajv, ali mi nije čestitao rođendan. Nema šta on meni da čestita rođendan. On je psiho koji me uhodi na društvenim mrežama. Namerno ostavlja hejt komentare za mene, a svoje briše. Pokušava, evo, i od mog rođendana da napravi sebi marketing, i još neće da mi vrati moj prsten, koji sam ja platila. Evo javno, neka ga zadrži jer očigledno njemu lepše stoji. Završili smo svaku priču. Sledeći put može sam u novine zbog svojih blamantnih izjava i izbora", kaže Kija za Kurir.

foto: Printscreen/Instagram

S druge strane, Sloba tvrdi da je samo na trenutak ušao u lajv i da nije znao šta će da se emituje.

foto: Printscreen/Premijera

"To je bio lajv našeg zajedničkog prijatelja. Ušao sam i izašao. Nisam mogao da znam šta je u lajvu dok ne uđem i pogledam. Nisam joj čestitao rođendan, to su izmišljotine i neka me se mane više", poručio je ranije za Kurir Radanović, kojem je bivša žena blokirana na društvenim mrežama.

Inače, otkako je Radanović javno prevario Kiju s Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga", njih dvoje su se više puta javno svađali, a od kraja prošle godine nisu u kontaktu, nakon što se pisalo da mu je ona napravila scenu u stanu.

Ona je i dalje zvanično sama, dok je on veren s Jelenom Đuričanin.

foto: ATA Images

Kurir.rs/LJ.S/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...