ANA JE SVETSKI LIK, A ŠETA SELJAČIĆA IZ NOVOG SADA! Kristijan bez dlake na jeziku: David je bišon sa KOCKASTOM VILICOM?!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Eksluzivno

ništa nije prećutao

ANA JE SVETSKI LIK, A ŠETA SELJAČIĆA IZ NOVOG SADA! Kristijan bez dlake na jeziku: David je bišon sa KOCKASTOM VILICOM?!

Stars -

Kristijan Golubović, koji bi na jesen trebalo da se useli u Belu kuću "Zadruge", navodno već sada zna šta će mu tokom boravka na rijaliti imanju u Šimanovcima biti prioritet.

"Rad, red i disciplina, pogotovo higijena. Oni su svi tamo aljkavi ljudi, tako neuredni, prljavi u svakom smislu, kada pogledamo sklop mentalni i fizički..." rekao je za "Ekskluzivno" on, pa iskoristio priliku da porazgovara i o parovima, ističući da, na primer - Ani Korać ne priliči momak kao što je David Dragojević.

"Ana Korać izgleda kao Koko Šanel koja šeta pudlicu... Bišona šeta, sa kockastom vilicom... Seljačić iz Novog Sada. Ona je svetski lik, namazana, premazana, izlakirana i on je zaista on za nju privezak koji je mnogo lep i sviđa joj se da ga nosi uz ključeve. Mentalni sklop njegov je previše mekan za takvu jednu, ono što se kaže, 'rich bi*ch", tvrdi Kristijan.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Ekskluzivno

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja