Najnovije vesti

MALA DŽEHVA PRVE PARE ZARADILA JE SA 7 GODINA! A u šok intervjuu otkriva i kad bi da POSTANE MAJKA! Ništa nije PREĆUTALA
Foto: Nemanja Nikolić

hit

MALA DŽEHVA PRVE PARE ZARADILA JE SA 7 GODINA! A u šok intervjuu otkriva i kad bi da POSTANE MAJKA! Ništa nije PREĆUTALA

Stars

Teodora Džehverović napomenula je kako je dugo maštala da bude "ovde gde je sada", te da suštinski - živi svoj sad. Ona dodaje da bi volela da kupi stan, uda se i rodi devojčicu, te bude mlada mama. Podrška porodice veoma joj je značila i sigurna je da je uz njihovu pomoć i uspela da postigne sve što je do sada zamislila. 

Kratko si na muzičkoj sceni, ali si uspela da se izdvojiš. Kako zamišljaš sebe za 10 godina?

"Volela bih da kupim stan, udam se i rodim devojčicu."

Radiš li na tome?

"Mnogo volim decu i iskreno se nadam da ću uskoro postati tetka. Ne mogu da planiram dete, jer trenutno nemam partnera. Svakako bih volela da budem mlada mama."

Bez čije pomoći ne bi uspela?

"Definitivno bez podrške porodice, prijatelja i menadžerke."

Da li se sećaš kada si zaradila prvi honorar?

"Prvi novac sam zaradila sa sedam godina. Pevala sam za vreme novogodišnjih praznika zajedno sa bratom. On je bio Deda Mraz, a ja Snežna vila. (smeh)"

Šta si kupila od tog novca?

"Sećam se da sam sebi tada kupila lutku koja je tada bila veoma popularna među devojčicama."

Češće kupuješ sebi ili drugima?

"Volim da potrošim na sebe, ali više na druge. Uživam dok kupujem drugima poklone, zapravo uživam da usrećim nekoga na taj način."

Šta sebi najčešće kupuješ?

"Verovatno kao i većina žena, najviše novca trošim na garderobu. Šoping mi je generalno slaba tačka."

Da nisi pevačica, šta bi bila?

"Uvek mi je san bio da budem pevačica i to uspešna. Mogu reći da trenutno živim svoj san. Iskreno, kada vratim vreme unazad, a često to činim, i pogledam gde sam bila, a gde sam sada, ni sama ne mogu da poverujem šta sam sve postigla. Bogu zahvaljujem svakoga dana na svemu."

Tvoja mama Goca Džehverović je popularnija na društvenim mrežama od tebe. Smeta li ti to?

"Ma kakvi. Drago mi je što je ljudi toliko gotive na društvenim mrežama. Stalno mi stižu poruke da je snimam još više. Mama Džehva je uvek bila car od žene, ali isto tako, nikada nije bila svesna svojih kvaliteta. Mnogo mi je žao zbog toga", zaključila je pevačica. 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Nemanja Nikolić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...