PEVAČICA PRELAZI U UGOSTITELJE: Kija Kockar otvara luksuzan restoran u Beogradu!
Foto: Printscreen/Instagram

priča nedelje

PEVAČICA PRELAZI U UGOSTITELJE: Kija Kockar otvara luksuzan restoran u Beogradu!

Stars -

Kristina Kija Kockar rešila je da svoju dosadašnju ušteđevinu, ali i novac koji će zaraditi u narednom periodu, uloži u otvaranje restorana u Beogradu, saznaje Kurir Stars.

Naime, već duže vreme pevačica ima ideju da se posveti ugostiteljstvu jer je to vrlo zanima, a s druge strane, imala bi i dodatnu sigurnost kada je reč o finansijama. Situacija s pandemijom koronavirusa navela ju je da o tome ponovo razmisli i ubrza ceo proces. Muzičari širom sveta ne mogu da rade kao nekada, što traje već tri meseca, a pitanje je kako će ubuduće funkcionisati nastupi pevača, pa zbog toga Kija želi da pokrene privatan biznis.

foto: Printscreen/Instagram

O tome je razgovarala s prijateljima koji već imaju svoj restoran i oni su joj dali nekoliko korisnih saveta, pre svega ou lokaciji. Složili su se da je najbolje rešenje da lokal otvori na Novom Beogradu, gde je tokom celog dana veća frekvencija ljudi i saobraćaj bolje funkcioniše nego u starom delu grada. Što se tiče izbora hrane, priča nam izvor blizak Kockarevoj, biće zastupljeno nekoliko različitih kuhinja, a planira i da radi dostavu hrane. Kristina je spremna da u ovaj biznis uloži dosta novca, prema nekim procenama, između 100.000 i 150.000 evra.

foto: Printscreen/Instagram

Deo para već ima, ali je to daleko od potrebnog iznosa. Zato će u narednom periodu, kada budu počeli nastupi, morati da štedi više nego ikada kako bi mogla da realizuje svoju ideju.

- Mislila sam da se šali, ali ona je vrlo ozbiljna. Zaista želi da otvori restoran i već radi na tome, počela je da se raspituje o slobodnim lokalima, da istražuje kulinarstvo, baš se uživela u tu priču. Naravno, Kija neće tako brzo moći da otvori restoran, bar ne do kraja ove godine - rekla nam je pevačicina prijateljica.

foto: Printscreen/Instagram

Kristina često na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje video-snimke i fotografije dok sprema jela u svom stanu, posebno je to radila tokom pandemije, kada nije izlazila iz kuće, pa nas ne čudi što je odlučila da joj ovaj hobi postane i dodatni posao od kojeg bi mogla dosta i da zaradi. Do zaključenja ovog broja Kija nije odgovarala na naše pozive.

Popularan biznis na estradi

Mnogo je poznatih koji su, kao i Kija, novac zarađen od šou-biznisa uložili u poslove s ugostiteljstvom. Među njima su Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović, koji su mlađen sinu Viktoru otvorili restoran u širem centru Beograda, kao i Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, koji su vlasnici luksuznog lokala na Dedinju.

foto: Kurir Tv / Printscreen

Vlasnici kafana i restorana bili su i Zorica Marković, Lepa Lukić i Haris Džinović, dok je decenijama u tom poslu uspešan i Era Ojdanić, koji poseduje motel nadomak prestonice. Takođe, i porodica tenisera Novaka Đokovića u svom vlasništvu ima nekoliko restorana na najatraktivnijm lokacijama u Beogradu.

foto: Promo

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track