NAJVEĆI VRTNI CENTAR NA BALKANU – URBAN GARDEN!
Foto: Promo

NAJVEĆI VRTNI CENTAR NA BALKANU – URBAN GARDEN!

Stars -

Leto samo što nije, a ove pozne prolećne kiše dobro dođu vašem vrtu koji će nakon njih početi da buja. U danima koji dolaze pravo osveženje vašem životnom i poslovnom prostoru, sobama, kancelarijama, terasama, balkonima, dvorištima, baštama doneće nove vrste biljaka raznovrsnih oblika i boja dajući prostoru živopisan izgled. Ako ste u potrazi za najkvalitetnijim sadnicama uzgajanim po najsavremenijim standardima, naći ćete ih u najvećem vrtnom centru na Balkanu – Urban Garden-u!

Nakon petnaestominutne vožnje od Beograda, u Ostružnici sačekaće vas prava oaza zelenila. Na površini od 15 000 m2, pred vama će se naći izbor od preko 10 000 biljaka koje će doneti novu svežinu spoljnim površinama kao što su bašte, terase, bakoni, letnjikovci ili krasiti prostorije vašeg doma. Iz čak najdaljih kutaka sveta biljke su stizale u ovaj rasadnik. Zemlje porekla kao što su Belgija, zemlja cveća, Holandija, pa zatim mediteranske Italija i Španija, kao i pojedine države iz tropskih krajeva samo govore o raznolikosti biljnih vrsta kojima se ovaj vrtni centar ponosi. Najveću pažnju privlače egzotične vrste poput palmi, strelicija, maslina, citrusa i drugih za naše prostore neobičnih vrsta. Bilo da tragate za majušnim bijkama koje iz simpatičnih saksija daju vašem prostoru neku posebnu draž ili pak za sadnicama visokim i do 7 metara za vaše dvorište, Urban Garden je tu da ispuni vaše najveće baštovanske želje!

foto: Promo

Početak leta je vreme kada je sezonsko cveće u punom jeku i savršen je trenutak da unesete rapsodiju boja u vaše okruženje. Graciozne muškatle, takozvane „minđušice“ sa svojim neobičnim cvetom, šeboj, popularne ljubičice „dan i noć“, lepi Jova, zevalice, tamjanika, neven i druge napraviće od omiljenog kutka vašeg prostora pravu šarenu oazu, mesto za ispijanje čaja, kafe i opuštanje tokom sunčanih letnjih dana.

foto: Promo

Još skladniji i potpuniji izgled biljkama pružaju i odgovarajuće saksije, unoseći značajnu promenu u prostor u kome se nalaze. U vrtnom centru u Ostružnci očekuje vas najveća ponuda sakrija u Srbiji koje će udahnuti novi izgled prostoru u kome boravite. Izrađene su od najrazličitijih materijala poput terakote, keramike, fyberglass-a ili fyberstone-a, metala ili plastike fine italijanske izrade. Pravo osveženje predstavljaju žardinjere čiji oblici se uklapaju uz svaki tip prostora i idealni su naročito za ukrašavanje enterijera i eksterijera kafića dajući im neobičan i moderan izgled.

foto: Promo

Jedno od najinovativnijih rešenja iz oblasti hortikulture predstavlja zeleni zid, ekološki, praktičan i originalan proizvod koga čine stabilizovana mahovina i zelene biljke. Može pokrivati celu površinu zida ili samo jedan njegov deo. Doprinosi fenomenalnom estetskom ugođaju, a pored toga deluje umirujuće za oći, prečišćava vazduh i ne zahteva poseban tretman pa je idealan za prostorije doma ili enterier kafića, čineći boravak gostiju još prijatnijim.

Ako niste u mogućnosti da se redovno brinete o biljkama, a želite da unesete još malo šarenila u soj prostor i okruženje ili želite da na poseban način dekorišete određene celine, možete se opredeliti za neku od veštačkih biljaka vrhunskog kvaliteta koje verno imitiraju žive biljke.

foto: Promo

Vrtni centar Urban Garden može se pohvaliti obrazovanim i visokostručnim kadrom posebno u oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture, koji će zainteresovanima rado pružiti korisne informacije o pravilnom izboru biljaka, njihovoj nezi, prihrani i održavanju. U samom centru moguće je dogovoriti projektovanje, izvođenje i održavanje zelenih površina. Ukoliko postoje poteškoće u nezi ili dođe do pojave oboljenja ili oštećenja biljaka, stručne savete o nezi i preporuke odgovarajućih preparata pružiće doktor za biljke, visokostručan u oblasti zaštite bilja.

foto: Promo

Za lakše održavawe vašeg vrta u Urban Garden-u očekuje vas velika ponuda alata, opreme i preparata kako bi vaše biljke nesmetano rasle u uređenoj i zdravoj sredini.

foto: Promo

Vaše omiljeno bilje možete kupiti u samom vrtnom centru, na adresi Savska 2J, Ostružnica, Beograd ili preko web shop-a Urban Garden-a. A za dodatne informacije, novosti, akcije, popuste i neizostavni giveaway zapratite Instagram profil @_urban_garden!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track