KOPALI KUKURUZ, KUPOVALI NA BUVLJAKU: Ove zvezde su nekada živele na IVICI egzistencije, a danas su USPEŠNE i slavne!
Foto: Damir Dervišagić

NISTE ZNALI

KOPALI KUKURUZ, KUPOVALI NA BUVLJAKU: Ove zvezde su nekada živele na IVICI egzistencije, a danas su USPEŠNE i slavne!

Stars -

Danas su velike zvezde i uspešni ljudi, a nekada su živeli na rubu egzistencije. Mnogi od njih se ne stide nemaštine u kojoj su živeli i ističu da su ponosne na sebe jer su ostvarili uspeh u životu i sebi priuštili ono u čemu su u mladosti oskudevali.

Evo ko je sve od poznatih bio na rubu egzistencije i šta kažu o svojim teškim počecima ka slavi.

foto: Nebojša Mandić

Saša Popović tokom devedesetih nakon velikog uspeha koji je postigao sa Lepom Brenom, suočio se sa finansijskim problemima o kojima je otvoreno pričao.

Poput brojnih građana Srbije i Saša je devedesetih ostao bez svoje devizne ušteđevine. Danas je vlasnik najveće izdavačke kuće na Balkanu.

Supruga Saše Popovića Suzana Jovanović je takođe osetila na svojoj koži šta znači nemati. Mladost je provela baveći se poljoprivredom.

foto: Damir Dervišagić

"Nikad se nisam stidela da kažem da sam brala jabuke, trešnje višnje išla sa mojima kopala kukuruz i kupovala stvari na Buvljaku", jednom prilikom rekla je Suzana.

Vesna Đogani pre nego što je postala pevačica a potom i gospođa Đogani, živela je u jako skromnim uslovima čega se ne stidi.

foto: Printscreen/Instagram

"Kad sam prve pare zaradila otišla sam i kupila pet parfema bila sam presrećna što mogu da kupim ne jedan nego pet kao pravo seljače" rekla je Vesna.

foto: ATA Images

Petočlana porodica Tanje Savić živela je od jedne plate sve dok Tanja nije postala "Zvezda Granda", Tanja je kasnije nadomestila svojoj porodici sve ono što nisu imali dok su živeli u teškoj materijalnoj situaciji.

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track