E, TO JE BILO PRAVO VREME LONČAREVIĆA! Prvi primetio Minja Subota: I Dženan počeo u Muzičkom toboganu
Foto: Damir Dervišagić, Youtube

Lepo

E, TO JE BILO PRAVO VREME LONČAREVIĆA! Prvi primetio Minja Subota: I Dženan počeo u Muzičkom toboganu

Stars -

Dženan Lončarević je od malih nogu voleo da peva i svira gitaru, a to je pokazao još sa 13 godina, kada je gostovao u čuvenoj emisiji "Muzički tobogan". On se od omiljenog instrumenta u detinjstvu nije odvajao.

Tako je i dan-danas. Dženan je objavio četiri albuma i više od 20 singlova, a njegov talenat prepoznali su još u osnovnoj školi u Prijepolju, kad ga je voditelj Minja Subota pozvao da gostuje u emisiji koju su obožavala sva deca. Tada još uvek dečak od 13 godina, uzeo je gitaru i otpevao pesmu "Tugo, nesrećo" Crvene jabuke i to je ujedno bio i njegov prvi televizijski nastup.

foto: Facebook

Snimak njegovog gostovanja u "Toboganu" beleži milionske preglede na Jutjubu, što pokazuje koliko je ta emisija bila gledana, a i da se pamti i danas. Lončarevićev muzički pravac je uglavnom pop muzika, a čini se da je publika i te kako zavolela i prepoznala kvalitet u onome što radi još od samog početka karijere.

- Muzika je moja ljubav otkako znam za sebe. Uvek sam voleo da pevam i sviram gitaru. Sećam se tog gostovanja u "Muzičkom toboganu". Meni je to tada mnogo značilo - rekao je pevač u jednom intervjuu.

foto: Printscreen/Instagram

LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track