Najnovije vesti

20 GODINA SU SKUPA ALI SE NIKAD NEĆE VENČATI! Poznati muzički par otkrio zašto ne veruje u BRAK pa progovorili o PERVARI
Foto: Printscreen/Instagram

svi ih vole

20 GODINA SU SKUPA ALI SE NIKAD NEĆE VENČATI! Poznati muzički par otkrio zašto ne veruje u BRAK pa progovorili o PERVARI

Stars

Pevačica Danijela Martinović i Petar Grašo su su decenijama u vezi koja nije i neće biti krunisana brakom, ali zasniva se na velikom poveranju jer da toga nema, pevačica bi odmah presekla.

Njih dvoje su odluku da ne žele da se venčaju potvrdili prošle godine kada je Danijela u jednoj televizijskoj emisiji izjavila:

- Zapravo, stvar vam je vrlo jednostavna, mi se nećemo venčati i to je naša konačna odluka. Sama pomisao na to stvara klaustrofobiju, a sve ovo drugo je lepo i slobodno.

foto: Damir Dervišagić

Ta odluka se nije promenila, a pevačica je potvrdila i u nedavnom intervjuu za “inMagazin”, kada je na pitanje šta bi uradila kada bi Grašo po svaku cenu želeo brak, rekla sledeće:

- Kad bi Grašo počeo da insistira da se venčamo, odmah bih pobegla iz stana.

U intervjuu se dotakla i preljube pa ako bi Petra uhvatila u preljubi, uradili bi ovo:

- Rekla bih mu, da vidim kakva nam je devojka. Je l’ zgodna? Mislim, to je u tom trenutku naša devojka.

Danijela je veoma odlučna u svojim stavovima, a takav je izgleda i Petar budući da 20 godina traje njihova veza. Njegov stav po pitanju braka je takođe veoma jasan.

- U današnje vreme, kada više od polovine brakova puca, licemerno je smatrati da je muškarac potpun samo kada se oženi. Čovek je kompletan jedino kada zaista voli onog sa kim živi, koga ljubi i mazi i kada je njihov odnos stabilan. Niko ne sme da utiče na vašu odluku da li ćete stupiti u brak ili ne, a kako godine prolaze, za mene to pitanje lagano gubi smisao - rekao je pevač za jedne domaće dnevne novine.

foto: Printskrin Youtube

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...