EMINA JAHOVIĆ SMUVALA JOŠ JEDNOG MILIONERA?! Turski mediji bruje o novoj ljubavi pevačice, evo gde ga je UPOZNALA
Foto: Instagram screenshot

ZALJUBLJENA?

EMINA JAHOVIĆ SMUVALA JOŠ JEDNOG MILIONERA?! Turski mediji bruje o novoj ljubavi pevačice, evo gde ga je UPOZNALA

Stars -

Emina Jahović raskinula je vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom pred sam kraj prošle godine, a priča se da je našla novog dečka Saliha Čečena u istoj teretani u kojoj se rodila ljubav između nje i njenog prethodnog izabranika.

Naime, kako prenose turski mediji, srpska pevačica već nekoliko meseci krije vezu s mlađim sinom turskog milionera Ibrahima Čečena, vlasnika jedne od najvećih kompanija u Turskoj, a koji se u malo čemu razlikuje od njenog prethodnog dečka.

foto: Dragan Kadić

Osim što se Eminin bivši i sadašnji bave investicijama i turističkim ulaganjima, obojica su "teški" nekoliko miliona i obojica svakodnevno posećuju teretanu. Kako su preneli turski mediji, Emina je o novom dečku rekla samo najbližima, ali joj kao bivšoj ženi najpoznatijeg turskog pevača Mustafe Sandala nije pošlo za rukom da tajnu romansu dugo krije od javnosti.

Iako je vest da je za manje od godinu dana smuvala dva milionera, sa kojima je druženje započela u teretani glavna tema turskih medija već danima, pevačica se povodom nove ljubavi još uvek nije oglasila.

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track