PEVAČICA USKORO KREĆE NA ČASOVE GLUME: Prija će imati dobrog učitelja koji će da je obuči na NAJBRŽI način!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Saznajemo

PEVAČICA USKORO KREĆE NA ČASOVE GLUME: Prija će imati dobrog učitelja koji će da je obuči na NAJBRŽI način!

Stars -

Aleksandra Prijović kreće na časove glume zbog uloge u novoj seriji "Pevačica", koja govori o životu i smrti njene koleginice Jelene Marjanović Krsmanović, a koji potpisuje reditelj Predrag Gaga Antonijević. S obzirom na to da je reč o visokobudžetnom projektu, Antonijević će za Prijovićku obezbediti dobrog učitelja koji će na najlakši i najbrži način da je obuči za ovu ulogu, a to će verovatno biti neki profesionalni glumac. Ukoliko snajka Bobe Živojinovića prihvati ponudu, jer se još uvek dvoumi zbog emotivne reakcije na užasnu sudbinu koja je zadesila njenu koleginicu, a koja je 2. aprila 2016. godine usmrćena na nasipu u Borči, o čemu je Kurir juče pisao, ona će mesec dana pohađati časove glume.

foto: Ana Paunković

Prija se već okušala kao glumica u seriji "Ubice moga oca", gde je u četvrtoj sezoni igrala pevačicu, ali ne sebe, već lik koji se zove Mila. Tada je imala epizodnu ulogu i nije imala časove glume, pa su mnogi stručnjaci okarakterisali da je njeno pojavljivanje bilo laičko i neprimetno. Međutim, u seriji "Pevačica" imaće glavnu ulogu i moraće da savlada sve tehnike glume. I tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Prijovićkom, ali ona nije odgovarala na pozive. Lj. Stanišić

foto: Printscreen/Instagram

Za ulogu kod Kusturice

Gorica obučava Priju

Aleksandra Prijović nije jedina pevačica mlađe generacije kojoj se ukazala prilika da se oproba i u drugoj profesiji. Milicu Todorović i Stevana Anđelkovića je 2007. angažovao Emir Kusturica da glume u njegovoj pank-operi "Dom za vešanje". Gorica Popović je tada mladim zvezdama "Granda" držala časove i oni su briljirali na premijerama u celom svetu.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja