ALEKSANDRA I FILIP SE BAŠ POČASTILI ZA GODIŠNJICU BRAKA! Evo koje su poklone razmenili i zašto su ostali u PRESTONICI!
Foto: Ana Paunković

nisu žalili para

ALEKSANDRA I FILIP SE BAŠ POČASTILI ZA GODIŠNJICU BRAKA! Evo koje su poklone razmenili i zašto su ostali u PRESTONICI!

Stars -

Aleksandra i Filip Živojinović navodno su planirali da za godišnjicu braka otputuju sa naslednikom Aleksandrom, međutim zbog celokupne situacije sa pandemijom taj plan se izjalovio, pa je par ovaj bitan datum proslavio u Beogradu u noćnom provodu.

Jedno drugo svakako su darivali skupocenim poklonima za godišnjicu, ali tu je bio samo početak iznenađenjima.

"Njih dvoje su oduvek bili darežljivi jedno prema drugom, a povodom ovako bitnog datuma oboje su 'odrešili kesu'. Naime Filip je odlučio da svojoj dragoj pokloni posebnu ogrlicu optočenu dijamantima, dok je Prija za svog supruga izabrala skupoceni sat", otkriva izvor blizak paru i dodaje:

"Aleksandra se potpuno oduševila kada je videla poklon, pogotovo što je veliki ljubitelj nakita. Za Filipov poklon nije bilo puno razmišljanja s obzirom na to da obožava satove, a pevačica je odavno primetila da mu se jedan posebno dopada i čekala je pravu priliku da ga pazari."

Filip se potrudio da ovaj dan ne prođe bez pompe.

"On je noć pred godišnjicu samo rekao Aleksandri da se spremi i da će izaći na piće čisto da se vide sa prijateljima. Upravo zato ona nije ni sumnjala da će taj izlazak biti svojevrsna proslava godišnjice braka", ispričao je izvor za domaće medije, pa nastavio:

"Prija je bila vrlo raspoložena što su izašli u provod, međutim, kada su stigli u restoran, primetila je da to nije običan izlazak. Čekao ju je buket sa cvećem i sto je bio postavljeno samo za njih dvoje uz sveće. Onda joj je Filip otkrio da je poželeo da njih dvoje dočekaju zajedno u romantičnoj atmosferi njihov važan datum, što je potpuno raznežilo Aleksandru."

U toku večeri Živojinovićima su se pridružili i prijatelji pa je to veče bilo posebno radosno za njih.

"Kada su završili romantičnu večeru pridružilo im se nekoliko prijatelja i onda su svi zajedno slavili do kasnih sati u jednom beogradskom lokalu. Za Aleksandru je ovo bilo posebno veče jer odavno nije imala priliku da izađe u provod sa suprugom i bliskim prijateljima jer obično nastupa, a posebnu draž dalo je i to što su svi zajedno proslavili njihovu godišnjicu", objašnjava izvor.

Tokom dana nisu želeli da prave neku preveliku pompu, pa su vreme iskoristili u igranju sa naslednikom Aleksandrom.

"Kako su Brena i Boba trenutno u Monaku, nisu ni mogli da okupe celu porodicu, pa su odlučili da manji svečani ručak povodom druge godišnjice braka prirede kada svi budu u Srbiji", ističe izvor blizak paru.

Filip se juče, inače, obratio Aleksandri sledećim rečima:

"Srećna godišnjica braka, ljubavi moja! Da ovo putovanje potraje još dugo dugo! Volim te."

Podsetimo, Aleksandra i Filip izgovorili su sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Vasilija Otroškog pre dve godine, dok su kumovi bili košarkaš Miloš Teodosić i Aco Pejović. Njihovo slavlje mnogi mediji nazvali su tada svadbom decenije, s obzirom na to da je veselju prisustvovalo 900 zvanica, među kojima su bile mnoge poznate ličnosti.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja