Najnovije vesti

DARA DANAS IMA 1.000.000 €, A NEKAD JE JELA MAST I HLEB: Pevačici nisu imali da daju za džeparac, a ovo je učinila OCU!
Foto: ATA Images

OTVORILA DUŠU

DARA DANAS IMA 1.000.000 €, A NEKAD JE JELA MAST I HLEB: Pevačici nisu imali da daju za džeparac, a ovo je učinila OCU!

Stars

Dara Bubamara tvrdi da je u detinjstvu jela mast i hleb i otkriva da danas ima 1.000.000 evra u banci, nekretninama i automobilima.

Dara priča da tokom školovanja tata Zoran i mama Milica nisu imali da joj daju ni za džeparac.

foto: ATA Images

"Uspela sam jer sam morala da se borim, ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: "Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu." Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem, jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga", kazala je Dara.

Bila je harambaša i družila se mahom sa dečacima.

"Igrali smo se Nemaca i partizana. Umela sam da udarim nekog dečaka, pa da pobegnem, ali oni mene nikad nisu udarali jer su me voleli. Uvek sam bila glavna", kaže Dara i dodaje da je odmalena pokazivala sklonost ka pevanju:

foto: Printscreen

"Popela bih se na jedan zeleni kamion i počela da pevam, a ostali bi me slušali."

Organizovali bismo našu Evroviziju i ja sam uvek pobeđivala. Sa sedam godina učestvovala je u "Muzičkom toboganu" kod Minje Subote, a nekoliko meseci kasnije odnela je pobedu i na „Zmajevim dečjim igrama", gde je predstavljala Vojvodinu pesmom „Svetski fol rokenrol". "Pojavila sam se u kostimu bubamare, koji sam pozajmila od drugarice. Tada mi nije bilo ni u malom mozgu da će me jednog dana cela nacija zvati Dara Bubamara", rekla je ona.

Iako nije važila za najlepšu devojčicu, uvek je bila u centru pažnje.

"U školi je bilo mnogo lepših devojčica od mene, ali su me dečaci najviše voleli zbog harizme i energije. Već u vrtiću imala sam simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, pa je jedan dan bio aktuelan Darko, drugi Davor, treći Marko... Nisam patila, uvek mi je bilo zanimljivo", izjavila je Dara.

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Informer, Foto: ATA Images

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...