Najnovije vesti

ČOVEK SA KOJIM SE SLOBA SUDARIO DUGO ĆE SE OPORAVLJATI: Sada je otkrio da li će tužiti pevača!
Foto: Damir Dervišagić

POSLE UDESA

ČOVEK SA KOJIM SE SLOBA SUDARIO DUGO ĆE SE OPORAVLJATI: Sada je otkrio da li će tužiti pevača!

Stars

Sloba Radanović i njegova devojka Jelena Đuričanin imali su udes u Beogradu, a čovek sa kojim su se sudarili progovorio je o tužbi.

"Neću da tužim Slobu", rekao je Branko Andrić, čovek koji se sudario sa Slobom i Jelenom, dok je njegova supruga Goca dodala:

"Nećemo da idemo na sud sa Slobom jer su se oni dogovorili da to reše ovako, van suda i policije. Nagodiće se, razmenili su brojeve telefona i mislim da će sve biti kako treba."

foto: Printscreen/Premijera

Oni su tokom jučerašnjeg dana, kako se navodi, posetili Dom zdravlja.

"Došli smo da Branku previju glavu jer je rana počela da krvari ispod zavoja, međutim, rekli su nam da to nije ništa strašno i da ponovo dođemo jer u izveštaju stoji da se rana previja svakog drugog dana. Nisu mu previli glavu, ali su mu dali vakcinu protiv tetanusa i naložili strogo mirovanje. Branko je sada bolje nego što je bio, ali ga karlica i kuk i dalje bole. Srećom, kuk nije polomljen, pa se nadamo da će izbeći operaciju. Oporavak će, ipak, biti dug. U udesu je zadobio veliku posekotinu na glavi, a krv mu je išla na sve strane. Čim se udes desio, pozvao me je, a ja sam se pojavila za deset minuta. Onda su došla i dva vozila Hitne pomoći kojima su prevezeni moj suprug i Sloba", navela je Goca, Brankova supruga i dodala da su se Radanović i njegova verenica Jelena prema njima ponašali korektno.

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...