AMAR GILE I NATAŠA RADAN ŽIVE U NJENOM STANU?! Posle njegovog razvoda se ne kriju, a bivša rijaliti učesnica dobila OVO!
Foto: Printscreen/Instagram

OBNOVILI ROMANSU?

AMAR GILE I NATAŠA RADAN ŽIVE U NJENOM STANU?! Posle njegovog razvoda se ne kriju, a bivša rijaliti učesnica dobila OVO!

Stars -

Amar Gile Jašarspahić se nedavno razveo od supruge Ene, s kojom ima sina, a priča se da ju je varao sa bivšom zadrugarkom Natašom Radan.

Prema navodima medija, pevač je ponovo s njom, a navodno se preselio u njen stan.

foto: Dragana Udovičić

"Amar nikad nije hteo da prizna da ima bilo šta sa Natašom, čak je govorio kako je ona njegov fan. Nisu se ni videli, ni čuli devet meseci, a nedavno su se slučajno sreli, nakon čega su se čuli i telefonom, i strast je opet proradila. Da se više ne kriju, jasno je bilo i kada je Amar pevao u Beogradu najednom splavu, a Nataša se pojavila tik uz binu. Sve vreme je gledala u njega, pevala, a u jednom momentu Gile joj je poslao i ruže. Kada se nastup završio, njih dvoje su napustili lokal zajedno iotišli verovatno u njen stan, pošto koliko čujem, Gile je stalno kod nje", priča izvor.

Radanova se nije preterano trudila da sakrije koliko je blizak njihov odnos, te je priznala da je od Amara nedavno dobila buket na njegovom nastupu.

"Ja volim njegove nastupe i muziku, volim da ga slušam... Buket je završio u mojim rukama, da" izjavila je Nataša.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/S. Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track