ROMANINE KOMŠIJE IZ NASELJA VELJKO VLAHOVIĆ RAZVEZALE JEZIK! Ti ljubazni i fini su najveći PREVARANTI! Baš se OBRUKALA!
Foto: Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

ROMANINE KOMŠIJE IZ NASELJA VELJKO VLAHOVIĆ RAZVEZALE JEZIK! Ti ljubazni i fini su najveći PREVARANTI! Baš se OBRUKALA!

Stars -

Romana Panić nedavno je kupila stan u naselju Veljko Vlahović, a njene komšije nakon šok vesti da je sa svojim partnerom Filipom uhapšena u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, nisu se ustručavale da otkriju svoje pravo mišljenje o njoj.

"Ranije je stalno odlazila u prodavnicu po namirnice, tu dole na uglu i sretale smo se. Bila je fina, ljubazna, nasmejana. Čitala sam u novinama šta se desilo... Šta da vam kažem? Strašno je sve to, nikada ne bih rekla da je za tako nešto sposobna", rekla je jedna komšinica i pokazala zgradu u kojoj Romana ima stan.

"Nisam je video od pre korone. Bila je ovde za Božić i pravila je žurku, koja je trajala do 5 ujutru. Bunile su se i komšije i hteli su da zovu policiju... Muzika je bila glasna, ona je pevala, verovatno pod dejstvom alkohola", ispričao je na početku razgovora izvesni gospodin iz kraja, te dodao da je u garaži i dalje parkiran "pežo" italijanskih tablica, koji je vozio pevačicin dečko Filip, s kojim je uhapšena u Australiji.

Kako je dalje objasnio, budući da mu je posao da brine o održavanju zgrade, pevačica mu nikada nije dala novac za održavanje.

"Nikada nije platila ništa. Čak ni račune od stana ne plaća. Zatekao sam pre par dana gomilu računa na njenim vratima."

"Taj mladić sa kojim je u vezi je mlad, crn i lep, dolazio je tu stalno, uvek je bio ljubazan i fin. Iz životnog i radnog iskustva znam da su najveći prevaranti i kriminalci, ljubazni i fini ljudi. Takva je i ona bila. Nasmejana, pristojna", dodaje on, penzionisani policijski pukovnik, dok je njegova supruga sa terase iz prizemlja sve vreme slušala razgovor.

"Mnogo mi je žao što se to desilo, što se obrukala i što su je uhapsili. Nikada prema meni nije bila neljubazna niti arogantna", dodala je ona.

Podsetimo, Romana Panić i njen dečko Filip Mrkajić uhapšeni su pre nekoliko dana u Brizbejnu, u Australiji, zbog krađe. Oboje su, nakon priznanja krivice, dobili po 12 i 14 meseci zatvora, a osim toga, moraće i da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track