TRUDNA ILDA ŠAULIĆ ZARAŽENA KORONAVIRUSOM! Pevačica izgubila čulo mirisa i ukusa, pa se odmah IZOLOVALA!
Foto: Nemanja Nikolić

turbulentno

TRUDNA ILDA ŠAULIĆ ZARAŽENA KORONAVIRUSOM! Pevačica izgubila čulo mirisa i ukusa, pa se odmah IZOLOVALA!

Stars -

Ilda Šaulić navodno je na rođendan brata Mihajla saznala da je u drugom stanju i da će se kroz nekoiliko meseci drugi put ostvariti kao majka. Kako bi bila mirna, tada se testirala i na koronavirus, pa prema pisanju domaćih medija - saznala da je pozitivna. Prema daljim navodima, nije imala nikakve simptome dok se nije testirala, a zatim je izgubila čulo ukusa i mirisa.

Temperaturu nije imala, ali svakako se odmah izolovala. Njen suprug i ćerka negativni su na koronu.

"Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna, kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i čulo mirisa, ali temperaturu nije imala", tvrdi izvor.

"Izolovala se odmah, a njen suprug i ćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se oseća, a gde se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari... Važno je da se dobro oseća, a sve drugo je manje bitno", dodaje on.

Podsetimo, Ilda i njen suprug Bojan pre četri godine postali su roditelji po prvi put. Nakon prvog porođaja, Ilda je u više navrata isticala kako bi volela da rodi još dece, te da njena ćerka dobije brata ili sestru.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja