JANJUŠ I MAJA SU UŽASNI, SA LUNOM SE NISAM VIDEO: Mirko Gavrić razvezao jezik o cimerima čim je napustio Šimanovce!
Foto: Sonja Spasić

OTVORIO DUŠU

JANJUŠ I MAJA SU UŽASNI, SA LUNOM SE NISAM VIDEO: Mirko Gavrić razvezao jezik o cimerima čim je napustio Šimanovce!

Stars -

Mirko Gavrić otkrio je utiske o svom učešću u trećoj sezoni rijalitija, kao i o tome ko ga je razočarao od takmičara Bele kuće.

Bivši učesnik kaže da je ponovo zavoleo sebe i vratio samopouzdanje i definitivno rasporedio prioritete onako kako treba.

"Sa Lunom se nisam video. Tek sam izašao i posvećen sam porodici i obavezama prema formatu. Puno je svakodnevnih obaveza i emisija. Ima vremena, videćemo se. Važno je da ona zna ko sam i kakav čovek. Poželeo sam joj sreću i pameti kada je napuštala Zadrugu", rekao je Mirko, pa dodao:

foto: Printscreen/Instagram

"Mene lično niko razočarao nije jer nisam imao očekivanja. Priča koja mi je užasna je Maja i Janjuš. Oduševilo me je, očekivano, pomirenje Anabele i Lune. Niko od nas ne sme da dozvoli da nas iko i išta odvoji od roditelja. To je najveći greh i najjača bol. Te ružne stvari su sada iza njih. Kada su drugi srećni ja sam još više."

Mirko je poriznao i čemu će se posvetiti sada kada je napolju.

"U narednom periodu ću po ugovornoj obavezi gostovati u emisijama vezanim za Zadrugu. Spremio sam mnogo dobrih pesama i jedva čekam da sve to krene. Nažalost, situacija sa koronom je vrlo ozbiljna, pa mnoge stvari ne mogu da funkcionišu po planu ali najvažnije je da svi sačuvamo svoje zdravlje. Zdrav čovek može sve!", zaključuje Mirko.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas, Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track