REČI SUPRUGE PREMINULOG PEVAČA (28) KIDAJU DUŠU: Skrhana velikim bolom oprostila se od supruga potresnim rečima! TUGA!
Foto: Instagram screenshot

bio zaražen koron

REČI SUPRUGE PREMINULOG PEVAČA (28) KIDAJU DUŠU: Skrhana velikim bolom oprostila se od supruga potresnim rečima! TUGA!

Stars -

Supruga pevača Srđana Gajića koji je u 28. godini preminuo obavestila je prijatelje i kolege o datumu sahrane svog supruga.

- Sa tugom i bolom obaveštavamo rodbinu i prijatelje na je Srđan Gajić rođen 1992. preminuo u 28. godini - stoji na umrlici, dok je u potpisu napisano: "Supruga najboljeg čoveka na svetu, mog anđela."

Podsetimo, kolege su neutešne zbog smrti pevača, te se od njega oproštaju na društvenim mrežama, a među prvima su bili Jelena Gerbec i Sloba Radanović.

- Mnogo, mnogo mi je žao... Porodici najiskrenije saučešće... Neka ti je laka zemlja Gajice - navela je Jelena u svojoj objavi na Instagramu, dok je Sloba napisao:- Počivaju u miru kolega, još jedna tragedija - napisao je pevač.

Srđan Gajić je u javnosti poznat kao pevač koji je pevao po čitavoj zemlji, ali i inostranstvu. Neretko se dešavalo da mikrofon ukrsti sa popularnim pevačima iz najgledanijeg takmičenja za zvezdu „Granda“. Ostavio je suprugu Isidoru sa kojom je pre nekoliko nedelja proslavio godinu dana braka, kao i sina Andriju koji ima nešto više od devet meseci.

foto: Printscreen/instagram

Kurir.rs/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track