USKORO SE NAVRŠAVA GODINU DANA OD SMRTI DIJANE MILOJKOVIĆ! Porodica i dalje zavijena u crno: Tuga za njom NE JENJAVA!
Foto: Lidija Stojisavljević, Printscteen/Facebook

nije im lako

USKORO SE NAVRŠAVA GODINU DANA OD SMRTI DIJANE MILOJKOVIĆ! Porodica i dalje zavijena u crno: Tuga za njom NE JENJAVA!

Stars -

Misica Dijana Milojković preminula je 22. jula protekle godine, nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Ona je godinama vodila bitku sa rakom, a pritom uspevala da zadrži osmeh na licu i da pomogne onima koji dele njenu sudbinu. Kako se uskoro navršava punih godinu dana otkako je nema, porodica je objavila čitulju kojom je obavestila sve da će, kako i običaji u njenom kraju nalažu, dati godišnji pomen i to 18. jula na groblju u Ćupriji, gde počiva.

"Najlepšice naša voljena, anđele dragi, sa ponosom te pominjemo, grlimo te u snovima i mislima, volimo te svom dušom - zauvek. Tvoji najmiliji", poručila je porodica, prenose domaći mediji.

Podsetimo, Dijana je bila u dugogodišnjoj vezi sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, koji je neretko pominjao tokom boravka u Beloj kući u Šimanovcima, te isticao koliko mu je njena smrt teško pala iako u tom trenutku nisu bili zajedno.

"Naravno da ću ići (na godišnjicu)", rekao je Stefan, pa otkrio da li je imao prilike da se čuje sa njenom porodicom: "Čuo sam se sa njenom majkom. Rekla mi je da je najbitnije da sam srećan, živ i zdrav."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Lidija Stojisavljević, Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja